علیاصغر امامیون ۲۱ خردادماه با اشاره به برنامههای جهاد کشاورزی برای توسعه کشت در اراضی شیبدار از پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن گل محمدی از باغ های این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: ۹۰ درصد از این سطح در منطقه رودبار در اراضی شیبدار کشت شده است.
وی خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود با وجود بارندگیهای مناسب در زمان گلدهی بیش از ۱۵۰ تن گل محمدی از سطح این باغات برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان با بیان اینکه این شهرستان اقلیمی مناسب برای کشت گل محمدی و گیاهان دارویی دارد افزود: جهاد کشاورزی از کشت گیاهان دارویی با اعطای تسهیلات با نرخ سود بانکی کم به بهرهبرداران، پرداخت یارانه نهال و همچنین مساعدت در اجرای سیستم آبیاری تحتفشار حمایت میکند.
امامیون با اشاره به افزایش سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان دامغان گفت: رویکرد حمایتی جهاد کشاورزی سبب افزایش سطح توسعه و احداث باغات گل محمدی تا ۱۰ هکتار در سال زراعی جاری شده است.
رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان دامغان نیز با اشاره به افتتاح یک واحد کارخانه صنعتی استحصال عرقیات با مشارکت بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال در شهرک صنعتی دیباج گفت: این کارخانه قابلیت تولید ۳۰ تن گلاب بهصورت روزانه را دارد.
حسن صرفی با اشاره به ایجاد زیرساخت فرآوری گل محمدی در شهرستان دامغان گفت: این مهم سبب شده تا ۹۰ درصد محصول برداشت شده در این کارخانه و ۳ واحد کارگاه سنتی فرآوری و تبدیل به گلاب شود و مابقی محصولات بهصورت گلبرگ خشک، غنچه خشک و سایر مصارف خوراکی استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: برداشت گل محمدی از منطقه امیرآباد از نیمه دوم اردیبهشتماه شروع و تا نیمه اول خردادماه در مناطق دیباج و کلاته رودبار ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات