• جمعه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۰:۰۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402031811698
  • منبع : نمایندگی همدان

قهرمان اسبق آسیا در آستانه فروپاشی/ دادستان همدان با کاظم اولیایی دیدار می‌کند

قهرمان اسبق آسیا در آستانه فروپاشی/ دادستان همدان با کاظم اولیایی دیدار می‌کند

ایسنا/همدان پاس همدان این روزها شرایطی بحرانی و حاد را پیش‌روی خود می‌بیند و اگر مسئولان استانی نسبت به حل مشکلات و اختلافات به وجود آمده در این تیم ورود نکنند، این تیم شناخته‌شده در آستانه انحلال قرار خواهد گرفت و سرمایه‌گذار متمول این باشگاه به طور قطع فصل آینده در پاس حضور نخواهد داشت.

این روزها بازیکنان پاس همدان بابت عدم دریافت ۵۰-۶٠ درصد از قراردادهای خود در حال بستن قرارداد با دیگر تیم‌های فوتبالی هستند و در صورت پرداخت نشدن درصدهای بازیکنان، جریمه‌های سنگینی گریبانگیر باشگاه پاس همدان خواهد شد.

اویس کردجهان مدافع باتجربه تیم پاس همدان با عقد قراردادی رسمی راهی نیکاپارس چالوس شد و محسن وفایی مهاجم گلزن پاسی‌ها و نادر هوشیار مدافع این تیم همدانی، رسماً به شادکام مشهد پیوستند.

شنیده شده بازیکنان فصل قبل پاس، شنبه برای ثبت شکایات خود مبنی بر عدم وصول مطالبات مالیشان، راهی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال می‌شوند و حداقل پنج شکایت علیه این باشگاه تنظیم خواهد شد.

و اما مشکل پرداخت نکردن درصدهای بازیکنان دقیقاً چیست؟ این قصه سردراز دارد و ماجرا از جایی آغاز می‌شود که حمیدرضا عابری‌منصور، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان در ابتدای ورود به باشگاه در دوره اول خود، خوابگاه و ساختمان اداری باشگاه که در حالتی نیمه مخروبه قرار داشت را با ارقام بالایی تجهیز و بازسازی می‌کند که فاکتور آن به نرخ امروز مبلغی بین چهار تا پنج میلیارد حساب شده و مدت‌هاست این هزینه عمرانی به بهانه‌های مختلف از سوی مسئولان استان به حساب این مدیرعامل واریز نمی‌شود.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان طی مصاحبه‌های مختلف در یک سال اخیر با تأکید بر اینکه مسئولان در حقم بدعهدی کرده‌اند و نسبت به برخی از آنها بی‌اعتماد شده‌ام، به شدت اظهار گلایه کرده و گفته است به همین علت باقی مانده درصد بازیکنان را تا زمانی که مسئولان به وعده خود در رابطه با پرداخت پنج میلیارد هزینه‌های عمرانی عمل نکنند، پرداخت نخواهد کرد.

این موضوع نشان می‌دهد پاس با ورود این سرمایه‌گذار متمول به باشگاه هیچ مشکل مالی و اقتصادی نمی‌تواند داشته باشد و مصیبت‌های اخیر قهرمان اسبق آسیا به علت بروکراسی‌های سنگین اداری و عدم پرداخت هزینه‌های عمرانی پاس از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان است.

مدیرعامل این باشگاه با تأکید بر اینکه عدم وفای عهد مسئولان باعث بروز این اتفاقات در باشگاه شده است، بارها بیان کرده که در صورت دریافت این مبلغ پنج میلیاردی، آن را صرف باشگاه خواهد کرد و هدفی در این رابطه ندارد.

داستان باشگاه پاس همدان از آنجا جالب می‌شود که جریمه‌های آینده بازیکنان که ممکن است گریبانگیر باشگاه شود به پای عابری‌منصور مدیرعامل باشگاه نوشته نمی‌شود چراکه وی هنوز که هنوز است قراردادی با باشگاه ندارد و هم‌اکنون قرارداد فعلی باشگاه به صورت نمادین و نمایشی اما رسماً با هادی خرمیان و رضوی است که از مدت‌ها پیش توسط هیأت امنا خلع‌ید شده‌اند و طی این مدت امضای قرارداد عابری‌منصور میان اعضای هیأت امنا و دستگاه ورزش و دیگر افراد سیاسی به علت اختلافات حاکم، پاس‌کاری شده و به طور قطع با وجود این اتفاقات عابری‌منصور هم می‌تواند با فاکتور هزینه‌های خود طی دو دوره حضور در باشگاه به جمع شاکیان و طلبکاران اضافه شود!

باشگاه پاس همدان طی سال‌های اخیر نه کاملاً خصوصی شده و نه حمایت‌های مالی چندانی از دستگاه‌های دولتی داشته و با توجه به اینکه ساختمان و خوابگاه یک باشگاه "خصولتی" به طور قطع جزو اموال یک شخص یا یک باشگاه به حساب نمی‌آید و سازمان‌های دولتی و مردم‌نهاد نیز در این زمینه نقش دارند و باشگاه پاس هیچ وقت خصوصی نبوده است، پس هزینه‌های عمرانی صرف‌شده باشگاه باید طبق وعده‌های دستگاه ورزش و دیگر مسئولان به حساب این مدیرعامل واریز تا بدهی بازیکنان پرداخت شود.

براساس شواهد عابری‌منصور به علت پرداخت نشدن طلب خود، درصدهای بازیکنان را پرداخت نکرده و از این طریق به مسئولان استانی پیام و هشدار خود را ارسال کرده وگرنه وی در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری‌های خارج از فوتبال خود به مشکل نخورده است و در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا بر این موضوع تأکید داشت با توجه به اتفاقات پیش آمده دیگر تمایلی برای ماندن ندارم. البته بازیکنان این را هم بدانند که من هیچ سودی از این تیم نکردم و مسئولان ورزش و ارشد استان در حق تیم جفا کردند و نباید سرمایه‌گذار را با این همه هزینه‌کرد تنها می‌گذاشتند و آبرویش را در برابر بازیکنان در خطر قرار می‌دادند.

یکی از اعضای هیأت امنا نیز در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر اینکه مشکلات فعلی و خارج از اختیار باشگاه آنچنان حاد و سخت نیست و با کمی تدبیر قابل حل است و باید هوای سرمایه‌گذار و مدیرعامل باشگاه را داشته باشیم، اظهار کرد: با کمی تدبیر و ارتباط میان دستگاه‌ها مشکل پرداخت قانونی هزینه‌های عمرانی باشگاه حل خواهد شد و نباید این داستان را ادامه‌دار کرد تا تیم دچار ضرر و حاشیه شود.

یکی از اعضای این باشگاه با بیان اینکه امیدواریم اختلاف نظر میان مسئولان ورزش و مسئولان استان و متولیان در رابطه با هزینه عمرانی ساختمان باشگاه حل شود، مطرح کرد: بازیکنان باشگاه وضعیتی بسیار اسفناک را سپری می‌کنند و در تأمین هزینه‌های ناچیز زندگی‌شان به مشکل خورده‌اند و برخی از بازیکنان با قرض کردن زندگی شخصی و امورات زن و بچه خودشان را می‌گذرانند چراکه میانگین قرارداد بازیکنان در لیگ دو آنچنان بالا نیست و مبلغی افزون بر ۱۰ میلیون در ماه می‌شود که به اندازه حقوق یک کارمند معمولی است و بازیکنان مدت بسیار زیادی است که مبالغ خود را نگرفته‌اند.

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که حمیدرضا عابری‌منصور مورد قبول و تأیید متولیان باشگاه و مسئولان استان برای گرفتن سکان تیم در سال آینده است اما تا زمانی که جلسه حسن خانجانی،  دادستان همدان با کاظم اولیایی رئیس هیأت امنای شهدای الوند برگزار نشود نمی‌توان به طور دقیق اتفاقات آینده را پیش‌بینی کرد.

با توجه به ارتباط نزدیک و صمیمانه‌ایی که میان دادستان نسبتاً فوتبال‌دوست همدانی و کاظم اولیایی در یک تماس تلفنی شکل گرفته است، نظر کاظم اولیایی تأثیری مستقیم بر تصمیم‌گیری دادستان دارد و به زودی قرار است با حضور کاظم اولیایی در همدان این جلسه برگزار و تکلیف تیم پاس مشخص شود و با توجه به مسائل حضور و یا عدم‌حضور باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در آسیا که طی مدت اخیر در فوتبال کشور حاشیه شده و کاظم اولیایی نماینده AFC در فوتبال ایران و مسئول کمیته بدوی و ارائه مجوز به شمار می‌رود، برگزاری این جلسه کمی با تأخیر مواجه شده است.

با برگزاری این جلسه تکلیف پرداخت چهار تا پنج میلیارد هزینه‌های عمرانی مدیرعامل باشگاه پاس همدان و همچنین مقصران ناکامی‌های اخیر پاس مشخص می‌شود.

در این مسیر اگر اداره کل ورزش و جوانان استان همدان حتی اگر جزو مقصران هم نباشد و مشکلات فعلی نتیجه بروکراسی‌های تمام‌نشدنی میان دستگاه‌های مختلف باشد، با این حال مورد بیشترین هجمه‌های ورزشی و سیاسی قرار خواهد گرفت چراکه انحلال و فروپاشی باشگاه بزرگ پاس صرفاً بُعد کشوری ندارد و سوژه رسانه‌های آسیایی و خارج از کشور خواهد شد و برای آبروی استان همدان و حتی کشور بسیار خطرناک است.

به گزارش ایسنا، بازیکنان تیم فوتبال پاس همدان و دیگر اعضای این باشگاه هم‌اکنون به علت عدم دریافت مطالبات خود وضعیتی ناراحت‌کننده را سپری می‌کنند و بنا به شنیده‌ها در مشکلاتی همچون عدم توانایی تأمین هزینه‌های جاری زندگی خود قرار گرفته‌اند و با توجه به اینکه مدیرعامل باشگاه مشکلی در پرداخت وجوه بازیکنان ندارد و مشکل اصلی عدم پرداخت هزینه عمرانی ساختمان باشگاه از سوی مسئولان است، با انتشار استوری‌هایی در فضای مجازی، مسئولان استان را مورد خطاب انتقادهای خود قرار داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۳-۱۹ ۰۵:۵۷

اولین گام بدبختی پاس همدان رو منصور حیدری و منصوریان برداشتند با رفتن به همدان و هدایت این تیم که جزء ۵ تیم اول جدول لیگ برتر کشوری بود ، با فرستادن سه بازیکن خوب پاس به استقلال و ایجاد هزینه های سنگین، آن را ویران کردند و باعث سقوط به لیگ یک شد.

avatar
۱۴۰۲-۰۳-۱۹ ۱۰:۱۵

امثال اولیایی وسایر افراد توضیح بدن چه دشمنی بانام پاس داشتید پاس مانند اون قهرمان پرورش اندامیه که قهرمان جهان بشه ،سرطان بگیره فقط یک مشت پوست واستخوان ازش مانده باشه ،برای هر انسانی!!این وضعیت رو دیدن مایه ناراحتی ،تاسف وگریه آوره