فرزاد مخلص الائمه، چهارشنبه ۱۷ خردادماه در آیین تکریم و معارفه رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی اظهار کرد: نقاط قوت و ارزشمند و نقاط نگرانکنندهای در دانشگاهها وجود دارد که باید با هماندیشی این نقاط را دقیقا بررسی کنیم. هر حرکتی که انجام می شود برای شکل دادن به یک آینده مطلوب برای فرد و جامعه است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه آینده را چهار مولفه روندها، رویدادها، اقدامات و تصاویر از آینده شکل میدهند، تصریح کرد: مهمترین مولفه، تصاویر از آینده است که نگاشت و مسیر ما را به آینده تعیین میکند. امیدواری یا ناامیدی ما نسبت به آینده، تحت تاثیر تصویر ما از آینده است که این تصویر حرکت یا مرگ را ایجاد میکند.
وی با تاکید بر اینکه حرکت، امید ایجاد میکند افزود: ما باید به آینده مطلوب امیدوار باشیم تا به سمتش حرکت کنیم. انتظار را نیز مبتنی بر امید میدانیم و اعتقادمان بر این است که انتظار یک حالت نیست بلکه یک عمل و اقدام است که مبتنی بر امید و حرکت است. رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، امید و نگاه خوشبینانه به آینده داشتند که بیانگر تصویر مطلوب از آینده در نگاه ایشان است.
مخلص الائمه با تاکید بر اینکه امید و انگیزه بیش از همه در بین جوانان و دانشجویان ضروری است گفت: اساتید و مسئولین دانشگاهها بسیار می توانند در جریان امید آفرینی موثر باشند. جریان امید در کشور متاسفانه آسیب دیده است و به همین دلیل رهبری بر این موضوع تاکید میکنند. مقام معظم رهبری در شهریور ۱۴۰۰ فرمودند سرمایه بزرگ دولت، امید و اعتماد مردم است که آسیب دیده و باید ترمیم شود و رئیس جمهور نیز بزرگترین پروژه دولت را ترمیم اعتماد و امید مردم عنوان کرد.
استاندار مرکزی اضافه کرد: متاسفانه ناهماهنگی های کلانی در حوزه فرهنگی رایج است و بروکراسی ها و ساختار ناموازی شکل گرفته است. باید اجزای فرهنگی را هماهنگ کنیم و وظیفه هر دستگاه را مشخص کنیم که به لطف خدا در طول دولت سیزدهم با هم افزایی و دلسوزی که شکل گرفته است توانستیم در این مهم تاثیرگذار باشیم.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۸۰ هزار پروژه ناتمام در کشور وجود دارد تصریح کرد: مردم از بسیاری از این پروژه ها ناامید هستند و حق هم دارند چراکه اگر کل بودجه کشور را ۳۰ سال برای تکمیل این پروژهها بگذاریم به سرانجام نمیرسند. مطالبه ما این است که اساتید دانشگاهها در مسیر امیدآفرینی با برنامه، ایده و طرح های نو و غنی، امید را در جامعه ترمیم و تقویت کنند.
سردار کریمی فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی نیز در این مراسم اظهار کرد: آنچه که پایهگذار نهضت امام خمینی(ره) بود و عامل اصلی پیروزی در انقلاب و ادامه مسیر انقلاب بود معنویت بود. فتح الفتوح امام این بود که معنویت را بین امت اسلامی و مردم ایران نهادینه کرد و از برکات این مهم، شاهد موفقیتهای پی در پی جمهوری اسلامی هستیم.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: نظامی که همواره توسط دشمنان در حال تهدید و در معرض دسیسه چینی است، نوع جدیدی از حکمرانی را معرفی کرد که موفق هم شد. بسیاری از کشورها تمام مولفههای قدرت را دارند اما چیزی که باقی کشورها ندارند معنویت است. در طول انقلاب، ما اثبات کردیم که این مولفه، برتری خودش را به تمام مولفههای قدرت در دنیا نشان داده است. امروزه میبینیم که دشمن به دنبال از بین بردن این مولفه است و تمام توان خودش را به کار آورده تا معنویت را از امت اسلامی بگیرد.
کریمی با تاکید بر اینکه، این معنویت ریشه در وحی و ارزش های الهی دارد افزود: بحثهایی مثل کشف حجاب، بی بند و باری و راه اندازی مکتبهای من در آوردی و نوعی از سبک زندگی که دشمن به شدت در حال ترویج آنهاست به خاطر این است که معنویت را از جامعه بگیرد که اگر موفق شوند سایر مولفه های قدرت نیز دوام نخواهد آورد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: تمام قدرتهای جهان تمام مولفهها را در اختیار داشتند اما سقوط کردند. امیدواریم در چهلواره دوم انقلاب اسلامی سطح کار را از استراتژیک به ایدئولوژیک تغییر دهیم و مولفه معنویت را در بین تمام جامعه به خصوص جوانان ترویج دهیم تا شاهد موفقیت های پی در پی باشیم. امروزه در گوشه گوشه جامعه میبینیم که دشمن میخواهد معنویت را از ما بگیرد. هرکس وظیفه دارد که خود، خانواده و جامعه اطرافش را هشیار کند و روز به روز امت اسلامی را توانمندتر کند.
مجتبی ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک نیز در این آیین اظهار کرد: مقام معظم رهبری دو ویژگی ایمان به خدا و امید به آینده را برای حضرت امام خمینی(ره) برشمردند که راهگشای تمام انسانهاست.
وی با تاکید بر اینکه آینده ایران اسلامی، روشن خواهد بود گفت: ما باید بپذیریم که با یک نسل جدید روبهرو هستیم که نیاز به کار و فعالیت و ایمان و امید به آینده دارد. و میتوانیم از این نسل برای پیشرفت ایران اسلامی استفاده کنیم.
حجتالاسلام جواد افشار نجفی، رئیس جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی نیز اظهار کرد: خدا را شاکرم که در استانی حاضر هستم که احیاگر انسانیت در عصر فقدان اخلاق و انسانیت، حضرت امام خمینی(ره) در آن متولد و رشد پیدا کرده است. حال که توفیق خدمت گزاری بر من واجب شده است به کمک تمامی مسئولین و دانشجویان نیاز دارم.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی ایمانی مقدم، رئیس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی نیز اظهار کرد: لطف خدا بود که توانستم هجده سال در استان مرکزی خدمتگذاری کنم. همواره تلاشمان بر تحقق آرمان های امام، رهبری و شهدا در دانشگاه ها بود و امیدوارم که این راه پررونق تر و پرنشاط تر ادامه پیدا کند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات حجت الاسلام ایمانی مقدم قدردانی و حجت الاسلام افشار نجفی به عنوان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات