• چهارشنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402031710408
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

شهردار تبریز خبر داد

احیای خانه تاریخی باقرخان با دو پروژه جدید انسان محور

احیای خانه تاریخی باقرخان با دو پروژه جدید انسان محور

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از احیای خانه باقرخان و همچنین از احداث پارکی با مساحت پنج هزار متر مربع در مسیر منتهی به این خانه خبر داد و گفت: همچنین مسیر منتهی به این خانه نیز سنگفرش شده و به خیابان شهید رضانژاد متصل خواهد شد که پروژه‌ی انسان محور محسوب می‌شود.

یعقوب هوشیار در بازدید از خانه باقرخان اظهار کرد: تا مدت سه ماه آینده سنگفرش این مسیر به اتمام رسیده و پارک باقرخان احداث می‌شود.

وی از هزینه ۹۰ میلیارد تومانی شهرداری تبریز برای تملک خانه تاریخی باقرخان و زمین‌های اطراف آن خبر داد و گفت: در صورت حمایت و کمک‌های دولت روند تملک و بازسازی این خانه تاریخی تسریع می‌یابد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی یادآور شد: این پروژه جزو طرح‌هایی است که در برنامه‌های پیشنهادی استانی در دومین سفر آیت الله رئیسی به آذربایجان شرقی مطرح خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha