• چهارشنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402031710396
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خبر داد:

تشکیل اولین مجمع خیرین محیط زیست کشور در لرستان

تشکیل اولین مجمع خیرین محیط زیست کشور در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به تشکیل اولین مجمع خیرین محیط زیست کشور در استان، گفت: بعد از این کار دستورالعمل واحدی ایجاد شد که مجمع در کل کشور ایجاد شود.

علی سالاروند شانزدهم خرداد ماه در سه‌شنبه‌های خبری که در سالن آمفی‌تئاتر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: اداره‌کل حفاظت از محیط زیست لرستان در سطح کشور از نظر عملکرد اختصاصی ۱۰۰ درصد امتیازات را کسب کرده و گاهاً عملکرد و ایده‌های استان در سطح کشور اجرا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اولین پایش هوشمند مناطق حفاظت شده را در کشور داریم که بخشی از کمبود نیروی محیط‌بان ما را جبران کرده است، اضافه کرد: در استان ۳۲۲ هزار هکتار عرصه طبیعی داریم و طبق نرم جهانی برای هر هکتار یک محیطبان لازم است که ما با ۸۰ محیط بان آن‌ها را مدیریت می‌کنیم.

سالاروند با اشاره به افزایش۲۴۲ درصدی اعتبارات نسبت به سال گذشته، بیان کرد: همچنین دستگاه فناور برتر از دید دانشگاه لرستان بودیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به تشکیل اولین مجمع خیرین محیط زیست کشور در استان، افزود: بعد از این کار دستورالعمل واحدی ایجاد شد که مجمع در کل کشور ایجاد شود.

وی تصریح کرد: بسیاری از بیماری‌های نوظهور به علت عدم رعایت مسائل محیطی و بهداشتی و تغییر ژنتیکی رخ می‌دهد، آلودگی هوا، میزان سم و کود باقیمانده در غذا و ... که باید برای کنترل آن‌ها کار کنیم.

سالاروند با اشاره به اینکه سال‌ها به محیط زیست توجه نمی‌شد ولی در دولت مردمی رویکردی دیگر پیش گرفتیم، بیان کرد: در لرستان دو مرکز کنترل کیفی ایجاد کردیم و در قانون آمده شهرداری‌ها موظف شدند این مراکز را ایجاد کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به اینکه احداث چندین پاسگاه را در دستور کار داریم، تصریح کرد: دو منطقه حفاظت شده به ما اضافه شده و اعتبارات را جذب و کلنگ زنی می‌کنیم.

وی ادامه داد: بی‌سیم‌های ما پلمب شده بودند که آن‌ها را آنالوگ کردیم و تا دو هفته دیگر شرق اشترانکوه و سفیدکوه به بی سیم دیجیتال مجهز می‌شوند.

سالاروند بیان کرد: اولین خانه فناور محیط زیست کشور را در جهاد دانشگاهی افتتاح کردیم که نخبگان و دانشجویان ایده‌هایی را در قالب این خانه به محیط زیست ارائه می‌دهند که در نهایت و بعد از تأیید به صندوق ملی محیط زیست برای دریافت تسهیلات معرفی می‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان ادامه داد: مشکل ۱۴ صنعت استان امسال حل می‌شود.

وی افزود: اولین خانه‌های محیط زیست کشور را در سال ۱۴۰۰ ایجاد کردیم، در دفاتر تسهیلگری نیز همراه با پزشک دفتر یک نفر را همراه می‌کنیم که آموزش‌های محیط زیستی داشته باشیم.

سالاروند با اشاره به اینکه ۱۰۰ خانه محیط زیست تخصصی ایجاد کردیم، افزود: تا آخر سال ۱۴۰۱، ۱۴۰۱ خانه تخصصی ‌و عمومی محیط زیست ایجاد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان افزود: در خصوص عملکرد یگان حفاظت از لحاظ کشفیات سلاح و دستگیری شکارچیان جز استان‌های اول بودیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha