• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۵۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402031610304
  • خبرنگار : 50604

استاندار گلستان:

افراط و تفریط در حوزه محیط زیست باعث عقب ماندگی گلستان می‌شود

افراط و تفریط در حوزه محیط زیست باعث عقب ماندگی گلستان می‌شود

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با اشاره به اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار باید با برنامه‌ریزی درست و اصولی از محیط زیست و منابع طبیعی در جهت رشد اقتصادی استان بهره گرفت، گفت: افراط و تفریط در حوزه محیط زیست باعث عقب ماندگی استان خواهد شد.

علی محمد زنگانه شامگاه سه شنبه ۱۶ خرداد، در همایش تجلیل از محیط‌بانان نمونه گلستان اظهار کرد: محیط‌بانان عزیز ما علی رغم چالش‌ها و مشکلات زیادی که با آن مواجه هستند، با گذشت و ایثار مثال زدنی و تمام توان به حفاظت و کنترلِ عرصه‌های طبیعی و حیات وحش استان می‌پردازند.

وی با بیان اینکه در سفر اول ریاست جمهور گام‌هایی را برای تقویت تجهیزات محیط زیست استان به خصوص تجهیزات مواجهه با حریق در جنگل برداشته شد، افزود: در دور دوم سفر مصوبات بسیار خوبی در حوزه تقویت اقدامات محیط زیستی استان خواهیم داشت.

استاندار گلستان با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص علاج بخشی خلیج گرگان که از برنامه‌های دور اول ریاست جمهوری در استان گلستان بود، گفت: بعد از مرحله لایروبی در خلیج گرگان باید به سمت پمپاژ آب خزر به خلیج گرگان و همچنین تأمین حق آبه شیرین آن از رودخانه های داخل و خارج استان برویم.

زنگانه خلیج گرگان را ابر چالش استان گلستان دانست و افزود: خلیج گرگان همانند فرد محتضری است که ما با علاج بخشی در حال احیا آن هستیم و اگر روزی مرگ خلیج فرا برسد با تبدیل به کانون بزرگ ریزگرد، محیط زیست و کشاورزی استان را نابود خواهد کرد.

وی ادامه داد: اقدامات خوبی در حوزه حفاظت از جنگل‌ها و پیشگیری از آفات و بیماری‌ها نیز در استان در دست اقدام است که تکمیل این پروژه‌ها نیازمند تأمین منابع است و در سفر دوم ریاست جمهور در دستور کار قرار خواهد گرفت.

استاندار گلستان با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار باید با برنامه‌ریزی درست و اصولی از محیط زیست و منابع طبیعی در جهت رشد اقتصادی و معیشت مردم استان بهره گرفت، افزود: افراط و تفریط در حوزه محیط زیست باعث عقب ماندگی استان خواهد شد.

زنگانه آب را ابرچالش دوم استان دانست و افزود: به دلیل نداشتن نگاه راهبردی در موضوع آب امروز بیش از ۹۵ درصد آب استان گلستان از منابع آب‌های زیر زمینی تأمین می‌شود که باید با استفاده از منابع آب سطحی و سدها این مشکل را حل کنیم در غیر اینصورت با ادامه این روند با فرونشست زمین و مشکلات ناشی از آن مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha