علاءالدین ازوجی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت همترازی برنامه های توسعه منابع انسانی بخش عمومی با برنامه های توسعه و ضرورت تدوین یک نقشه راه در این حوزه گفت: انجام وظایف دولت و ایفای مؤثر نقش خدمتگزاری دولت، نیازمند ظرفیت سازی در ابعاد مختلف نظام اداری از جمله منابع انسانی در بخش دولتی است.
وی در تشریح الگوی توسعه منابع انسانی در ایران گفت: توسعه منابع انسانی در ایران در قالب برنامه های تحول اداری در دهه های گذشته تدوین و به اجرا گذاشتهشده است که مدیریت دولتی نوین زیربنای فکری اصلاح اداری در ایران را تشکیل میدهد. آنچه در تحول اداری مورد نیاز است، توجه جزیی تر بر عناصر نظام اداری است تا امکان تحلیل آنها با رویکرد ارتقای اثربخشی و کارایی نظام اداری فراهم شود. هم اکنون در استان تهران به همت پژوهشگران گام های موثری برداشته شده است که از جمله آن می توان به اتمام طرح آسیب شناسی توسعه منابع انسانی استان، تدوین سند توسعه منابع انسانی استان، تصویب سند در شورای توسعه مدیریت استان و ابلاغ آن توسط استاندار وقت به دستگاههای اجرایی و تدوین دستورالعمل اجرایی اشاره کرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود درباره تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای ایثارگر دستگاه های اجرایی گفت: این موضوع در قانون پنجم توسعه و قوانین بودجه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای دستگاه های اجرایی تکلیف شده بود. در استان ۲۰۲ دستگاه اجرایی وجود دارد که از میان ۶۰ درصد این دستگاه ها، حدود ۶۵ درصد نیروهای ایثارگر تبدیل وضعیت شدند و ۳۵ درصد نیز در حال انجام است.
انتهای پیام
نظرات