• پنجشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402031107623
  • منبع : نمایندگی سمنان

معاون مدیریت بحران عنوان کرد:

نصف شدن اراضی کشاورزی بیمه شده سمنان/ سیل دیگر یک مخاطره طبیعی نیست

نصف شدن اراضی کشاورزی بیمه شده سمنان/ سیل دیگر یک مخاطره طبیعی نیست

ایسنا/سمنان معاون سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به پیش بینی پذیری بودن بسیاری از حوادث و وجود برخی فرصت ها در دل این مخاطرات معتقد است که دیگر سیل یک مخاطره طبیعی محسوب نمی شود.

نژاد جهانی ۱۱ خردادماه ستاد پیشگیری از سیل، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان سمنان در سالن جلسات مدیریت بحران استانداری سمنان اظهار کرد: سیل امروزه یک‌ مخاطره طبیعی به حساب نمی آید، بخش زیادی از آسیب پذیری های ما امروز به دلیل رفتارهای ماست.

وی با اشاره به کمبود منابع آبی در استان سمنان و قرار گرفتن بخش وسیعی از کشورمان در ناحیه خشک و کم بارش تصریح کرد: بحث خشکسالی و کم آبی تنها مختص استان سمنان نیست.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: پراکنش بارندگی در بحث‌ میانگین‌ میزان بارندگی اهمیت بسیاری دارد چرا که میزان بارندگی در مناطق بحرانی حائز اهمیت است.

وی بر لزوم فعالیت های فرهنگی و آموزشی در حوزه مصرف بهینه آب تاکید و اضافه کرد: در حوزه رفتار فردی در بحث مدیریت مصرف بهینه آب باید اقدامات فرهنگی برای نهادینه شدن این‌مهم در دستور کار باشد.

نژاد خانی با بیان اینکه بسیاری از آسیب ها انسان ساخت است، گفت: برای کاهش مخاطرات در این حوزه باید اقدامات بیمه ای و بازتوانی مَدنظر باشد.

معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور با ابراز خرسندی از وضعیت بهتر بیمه ها در این استان ادامه داد: ضریب میانگین بحث بیمه در تمامی حوزه ها در استان از میزان میانگین‌ کشوری بسیار پایین‌تر است.

وی با اشاره به تلاش دولت برای کمک به مردم و کشاورزان افزود: ۱۷۰‌ میلیارد تومان‌ تسهیلات کشاورزی مردم توسط دولت سیزدهم طی سه سال گذشته امهال شده است.

نژادجهانی از کاهش بیمه اراضی کشاورزی در استان خبر داد و اظهار کرد: ۱۱ هزار هکتار زمین کشاورزی تحت‌ پوشش بیمه در استان طی یک ساله ۱۳۹۹ الی ۱۴۰۰، به ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی تحت‌ پوشش بیمه در سال ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۱ کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: تقویت سهم استان از ردیف ها و منابع اعتباری ملی امری حائز اهمیت است که در حوزه موراد مرتبط با مدیریت بحران باید به صورت ویژه پیگیری شود.

معاون سازمان مدیریت بحران عنوان کرد: در بحث تخصیص اعتبارات بحران در سال جاری، تلاش شد تا اعتبارات مبتنی بر سیاست های استان و برنامه‌های استانی و با کاهش سهم‌ جمعیت، پراکندگی و خطرپذیری نقش موثری ایفا کند.

وی وعده داد: سازمان مدیریت بحران کشور تلاش خود را برای تخصیص اعتبارات به منظور رفع مشکلات کمبود آب در سطح استان از محل ردیف و منابع مرتبط به کار گیرد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha