• سه‌شنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402030906067
  • خبرنگار : 30105

فرماندار زابل:

امیدآفرینی که مدام به مردم وعده داده شود و عملی در آن نباشد ضد جهادتبیین است

امیدآفرینی که مدام  به مردم وعده داده شود و عملی در آن نباشد ضد جهادتبیین است

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون استاندار سیستان‌وبلوچستان به برخی بازدیدهای مسئولان از منطقه و قولی که می‌دهند اشاره کرد و گفت: امیدآفرینی مثبت به مردم مصداق جهاد تبیین است اما امیدآفرینی که مدام وعده داده شود و عملی در آن نباشد ضد جهادتبیین است.

علیرضا ملاشاهی، در نشست با خبرنگاران، گفت: امروز فضای مجازی به‌گونه‌ای است که حقیقی‌تر از آن‌ چیزی است که ما تصور می‌کنیم، وقتی یک کودک ۳ ساله خودش را بیگانه از فضای مجازی نمی‌بیند از این فضا، تأثیر می‌پذیرد، قطعاً همه دستگاه‌ها و همه مدیران در این عرصه فضای مجازی باید حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به ناحق از طرف استکبار و دشمنان اسلام مورد تحریم قرار گرفته و جهاد ما در عرصه‌های مختلف در حال شکل‌گیری است، علاوه بر نبردی که ما در عرصه زمین، دریا، هوا و فضا داریم، نبردهای دیگری را نیز شاهد هستیم و آن فضای سایبری و مجازی به‌عنوان پنجمین نبرد ما محسوب می‌شود.

فرماندار ویژه زابل گفت: خبرنگاران باید در افزایش سطح دانش آحاد مردم نقش‌آفرین باشند، قبلاً اگر یک اتفاقی در جایی می‌افتاد شاید مردم خبر چندانی از موضوع پیدا نمی‌کردند ولی امروز، با کوچکترین خبر در دورترین نقطه دنیا افراد از آن اطلاع پیدا می‌کنند، انتظاری که از قشر خبرنگار داریم این است که در زمینه ارتقای سطح فرهنگ در جامعه نهایت تلاش‌شان را انجام دهند.

ملاشاهی افزود: فضای مجازی آنقدر مهم است که باید به‌صورت ویژه به آن نگریسته شود ما باید در آینده کودکانی که در اختیار داریم سالم پرورش بدهیم و سالم هم به آیندگان‌مان تحویل دهیم، کیان خانواده از منظر فضای مجازی بسیار شکننده و آسیب‌پذیر است تهدیداتی که خانواده‌ها شده‌اند و آسیب‌هایی که دیده‌اند بر کسی پوشیده نیست، باید برای نسل آینده‌مان برنامه‌ریزی درستی داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما امروز با جنگ شناختی و جنگ‌های ترکیبی مواجهیم چون دشمن از تمامی ابزارهای موجود برای ضربه‌زدن بهره می‌برد، یکی از نکاتی که دشمن برای آن برنامه‌های بسیار زیادی دارد خبررسانی و خبرسازی‌های جعلی، برهم زدن بافت‌های جمعیتی، مهاجرپذیرکردن و خالی کردن مناطق، ایجاد تضادهای دینی و مذهبی است.

معاون استاندار سیستان‌وبلوچستان گفت: باید مواظب آسیب زدن دشمن باشیم چون در جنگ‌های شناختی قدرت تفکر و تحلیل از افراد گرفته می‌شود بر این اساس، باید فضای مجازی ما محل جریان‌شناسی و تحلیل خبری باشد و بتواند یک خبر را به‌درستی تحلیل کند، بازنشر فوری یک خبر و کار کارشناسی نکردن بر روی یک خبر، یعنی آب در آسیاب دشمن ریختن، پس انتظاری که از رسانه می‌رود این است که اتفاقات و نیازمندی‌های جامعه هدف به‌طور شفاف اطلاع‌رسانی شود و از زمان طلایی انتشار اخبار با رعایت تمامی اصول، نهایت استفاده برده شود.

ملاشاهی ادامه داد: مطالبه‌گری ما نباید برمبنای احساسات، شایعات و اخبار ضعیف باشد، خبرنگاران سرمایه‌های این مملکت هستند، اگر انتقادی می‌کنند مواظب باشند که موضوعی که نشر می‌دهند آیا بازحقوقی و قضایی دارد یاخیر، امروز باید محوریت و پرچم‌داری جریان مطالبه‌گری برای رفع مشکلات مردم، در دست جریان انقلابی باشد نه اینکه این پرچم به شکلی هدایت شود که یکسری از افراد برای رسیدن به اهداف خودشان از این موضوع، سوء استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: امروز همه مسئولان در سیستان باید آستین را برای خدمت جهادی در این منطقه بالا بزنند، سیستان امروز، تشنه جهاد خدمت است، ما به عملکرد گذشتگان که چگونه خدمت کردند کاری نداریم ولی آنچه برای ما اهمیت دارداین است که آمده‌ایم تا از تمام ظرفیت‌های موجود برای این مردم، خدمت کنیم.

فرماندار ویژه زابل گفت: با هیچ مدیری در این رابطه تعارف نداریم در بحث جهاد خدمت باید در کارهای‌مان خیرخواهی داشته باشیم و برای خودمان نقش تعریف کنیم تا در راه خدمت‌رسانی، دچار مشکل و روزمرگی نشویم.

ملاشاهی تصریح کرد: در جهاد خدمت، با فساد مبارزه می‌کنیم و با مسئولینی که کار می‌کنند را تکریم خواهیم کرد، الان وقت تعارف با افراد نیست، مسئولی که به دلیل ضعف و کوتاهی کردن در انجام وظیفه از ما توقع کوتاه آمدن و مردم‌داری داشته باشد به صراحت اعلام می‌کنیم که به هیچ وجه نه از حق مردم کوتاه می‌آییم نه مردم‌داری می‌کنیم، چون ما مردم‌داری در این زمینه را عین مردم‌خواری می‌دانیم.

وی در ادامه گفت: زمان چیزی نیست که بتوان آن‌را به عقب بازگرداند، فرصتی که برای خدمت نصیب یک مدیر می‌شود تا بتواند مشکلات مردم را برطرف کند، اگر از دست رفت دیگر باز نمی‌گردد و چون درست خدمت ارائه نکرده موجب شده تا مردم به عناوین مختلف یا آسیب ببینند یا متضرر شوند، کوتاهی در انجام وظیفه به هیچ عنوان پذیرفته نیست و ما با کسی تعارف نداریم.

معاون استاندار سیستان‌وبلوچستان به برخی بازدیدهای مسئولان از منطقه و قولی که می‌دهند اشاره و گفت: امیدآفرینی مثبت به مردم مصداق جهادتبیین است اما امیدآفرینی که مدام وعده داده شود و عملی در آن نباشد ضد جهاد تبیین است، وعده دادن مسئولی که در حوزه سیستان حضور پیدا می‌کند چه در سطح ملی یا در سطح کشوری و وعده‌ای می‌دهد ولی عمل نمی‌کند آسیبش، صدها برابر بیشتر است از اینکه بیاید سلامی بدهد و برود، یعنی گاهی اوقات ثواب حرف نزدن بیشتر از حرف زدن بدون عمل است، چون با وعده‌ای که داده می‌شود یک موج و حرکتی ایجاد می‌شود و بعد با عدم التزام به آن وعده، باعث ناامیدی مردم نسبت به نظام می‌شود، این وعده بیهوده آسیب بدی به جامعه خواهد زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha