• دوشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۱۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402030804951
  • خبرنگار : 50471

پیشرفت ۷۵ درصدی پارک صخره‌ای منطقه دوخواهران نهاوند

پیشرفت ۷۵ درصدی پارک صخره‌ای منطقه دوخواهران نهاوند
عکس تزئینی است

ایسنا/همدان شهردار نهاوند با اشاره به پروژه پارک صخره‌ای دوخواهران اعلام کرد: پارک صخره‌ای منطقه دوخواهران با وسعت شش هکتار و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان، حدود ۷۵ درصد پیشرفت دارد که با هدف احیای بافت فرسوده شهر، تقویت روحیه نشاط اجتماعی و امیدبخشی به زندگی در محلات کم برخوردار شهر در حال اجراست.

مجید یوسفی‌نوید در گفت‌وگو با ایسنا، ایجاد معابر در مناطق دوخواهران، شیخ منصور و پای‌قلعه به منظور دسترسی این مناطق به خیابان‌های اصلی و خروج از بن‌بست، تأمین امنیت منطقه دوخواهران و چغا، احداث آبشار به منظور ایجاد شور و نشاط و زیباسازی منطقه، نورپردازی، کاشت گونه‌های مختلف درختان و گل‌ها، پیاده‌راه سلامت و ... را از جزییات این پروژه عنوان کرد.

وی بیان کرد: عملیات احداث این پارک با کوه‌بری و خاکبرداری، سنگ‌چین آغاز شده و هم اکنون زیرسازی معابر، پیاده‌راه‌سازی، دیوارکشی، جدول‌گذاری و طراحی روشنایی در این پارک توسط شهرداری نهاوند در حال انجام است.

یوسفی‌نوید اضافه کرد: تمامی ماشین‌آلات راه‌سازی مورد استفاده در پروژه‌های شهرداری به صورت مالکیت بوده که این امر باعث صرفه‌جویی هزینه‌های سنگین اجاره ماشین‌آلات شده است.

وی در ادامه مطرح کرد: پروژه بوستان مشاهیر(قبرآقا) نیز در بلوار شهید حیدری با اعتباری افزون بر سه میلیارد تومان در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت دارد و تا پایان فصل کاری به اتمام و بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته یوسفی‌نوید، با توجه به گذشت سال‌ها از ممنوعیت تدفین در این قبرستان و شرایط موجود در این محل که در منطقه مسکونی شهر هم واقع شده است، سبب ابرازنارضایتی‌ شهروندان و اهالی محل شده بود که منجر به صدور دستور مقام قضایی مبنی بر ساماندهی منطقه توسط شهرداری و با هدف بهبود محیط شهری و کاربری فضای سبز و شهرداری مکلف به ایجاد فضای سبز و بوستان شد.

شهردار نهاوند خاطرنشان کرد: بوستان مشاهیر به عنوان مکانی برای معرفی بزرگان و نام‌آوران تاریخ نهاوند در نظر گرفته شده است تا نشانی برای نسل‌های آینده و آشنایی با تاریخ کهن این شهر باشد.

وی در ادامه به پروژه بلوار شهید ترکمان در جاده بروجرد اشاره کرد و گفت: این بلوار با یک‌میلیارد تومان اعتبار و پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی پس از سال‌ها با پیگیری‌های شهرداری و شورای شهر از طریق کمیسیون ماده ۵ از کاربری غیرمجاز فضای سبز به تجاری تبدیل شده است.

به گفته یوسفی‌نوید، لاین کُندرو این بلوار در حال ساخت است و کسانی که در لاین تجاری در قطعه دوم و سوم هستند از طریق تجمیع زمین‌های خود با ملک‌های بر بلوار تا عمق ۵۰ متر می‌توانند درخواست مجوز برای ساخت بدهند.

شهردار نهاوند اضافه کرد: پروژه معبر ۳۰ متری بلوار امام حسین(ع) به خلیج فارس نیز با احتساب تملک، خاکبرداری، خاکریزی و اعتباری افزون بر سه‌میلیارد تومان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی تأکید کرد: این بلوار با ایجاد راه دسترسی شهرک فارابی به بلوار امام حسین(ع) و بلوار خلیج فارس و خروجی راه شیخ‌منصور و دوخواهران، پای‌قلعه به پارک صخره‌ای و بلوار امام حسین(ع)، بن‌بست و ترافیک ترددها را رفع خواهد کرد.

شهردار نهاوند یادآور شد: همچنین پس از ۱۸ سال تعداد ۳۲۹ قطعه زمین مربوط به شرکت تعاونی مسکن کارگران شهرداری با پیگیری شهرداری و شورای اسلامی شهر نهاوند تعیین‌تکلیف شده است.

وی در بخش دیگری اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و پیش‌بینی مصالح مورد نیاز، شهرداری نهاوند به خودکفایی رسیده و تولیدات کارگاه‌های شهرداری جوابگوی نیاز شهر بوده و تا پایان سال هم مصالح مورد نیاز را تأمین خواهد کرد.

یوسفی‌نوید تصریح کرد: کارگاه تولید قطعات بتنی شهرداری نهاوند شامل جالیز، جدول در ارتفاعات مختلف، دال بتنی، بلوک سیمانی، سنگ قبر، لوله‌های بتنی و ... است که خودکفایی در تولیدات را برای شهرداری نهاوند به ارمغان آورده است.

وی ادامه داد: تاکنون حدود ۴۹۰۰ تن سیمان سهمیه شهرداری دریافت شده که برای تهیه مصالح از معدن شهرداری و راه‌اندازی کارگاه تولید کف‌پوش در نقاط مختلف شهر استفاده شده است.

وی با اشاره به کارگاه بلوک‌زنی قطعات بتنی شهرداری و اثر این کارگاه در کاهش ۳۰ درصدی هزینه‌های شهرداری، افزود: پیش از این تولید بلوک توسط پیمانکار و به صورت فهرست‌بها با مصالح کار انجام می‌گرفت که حدود ۶۰۰ هزار مترمربع هزینه دربرداشت اما با اقدام شهرداری و پیگیری‌های انجام شده برای تولید بلوک سیمانی پروژه‌ها به صورت امانی انجام می شود و ۳۰ درصد هزینه کاهش پیدا کرده است.

شهردار نهاوند یادآور شد: با هدف تقویت اقدامات و زیرساخت‌ها و کاهش هزینه‌ها در مدیریت شهری، شهرداری با راه‌اندازی نهالستان و گلخانه در تولید کاشت کاج سوزنی به خودکفایی رسیده و طی چند ماه گذشته ۸۰۰۰ کاج سوزنی تولید شده و طبق برآورد اولیه این مکان مستعد کاشت ۱۰۰ هزار اصله درخت تزئینی از طریق کاشت بذر است که منجر به صرفه جویی در هزینه‌های خرید درخت می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha