• یکشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402030704582
  • خبرنگار : 50225

نایب رئیس شورای شهر:

مشکلات خیابان‌های اهواز به تدریج و با رعایت اولویت رفع می‌شود

مشکلات خیابان‌های اهواز به تدریج و با رعایت اولویت رفع می‌شود
عکس تزئینی است

ایسنا/خوزستان نایب رئیس شورای شهر اهواز با اشاره به برنامه‌ریزی برای آسفالت یک میلیون و ۲۵۶ هزار مترمربع از خیابان‌ها و معابر شهر، گفت: امسال مشکل آسفالت بخش قابل توجهی از نقاط بحرانی شهر اهواز رفع می‌شود.

حجت‌الله زارع‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت آسفالت خیابان‌های شهر اهواز اظهار کرد: برای آسفالت خیابان‌های کل شهر به ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد اما آیا نیازهای یک شهر تنها آسفالت است؟

وی افزود: تنها حقوق و دستمزد پرسنل شهرداری اهواز در یک ماه، بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان است یعنی شهرداری در سال باید حدود ۳ هزار میلیارد تومان تنها بابت حقوق پرسنل پرداخت کند.

نایب رئیس شورای شهر اهواز گفت: با این حال امسال اولویت نخست و یکی از اولویت‌های ویژه، آسفالت معابر و خیابان‌های دارای شرایط نامطلوب است که بیش از ۸۳۰ میلیارد تومان اعتبار در این زمینه پیش‌بینی شده است. حدود ۲۵۰ میلیارد تومان نیز برای تعویض جداول شکسته، ترمیم معابر و پیاده‌روها در نظر گرفته شده است.

زارع‌زاده عنوان کرد: باید یادمان باشد در سال ۱۴۰۱، یک میلیون مترمربع از خیابان‌ها و معابر آسفالت و روکش آسفالت شدند اما با توجه به حجم بالای خرابی‌های خیابان‌ها در اهواز، آسفالت این مساحت‌ها دیده نشد. یکی از دلایل این وضعیت خیابان‌ها توسعه شبکه فاضلاب بوده است.

وی با بیان اینکه باید به تدریج و با رعایت اولویت‌ها این وضعیت خیابان‌ها رفع شود، گفت: کار آسفالت آغاز شده و در فاز نخست در هر منطقه شهرداری، ۱۵۷ هزار مترمربع با شرایط نامناسب‌تر شناسایی و تایید شده و کار در این نقاط انجام می‌شود.

وی افزود: بودجه مصوب برای آسفالت بسیار مناسب است اما تخصیص بودجه نیز به نسبت تحقق بودجه خواهد بود. امسال مشکل آسفالت بخش قابل توجهی از نقاط بحرانی شهر اهواز رفع می‌شود.

زارع‌زاده عنوان کرد: یکی از ملاحظات شهرداری برای آسفالت خیابان‌ها و معابر این است که از شرکت آبفا استعلام می‌گیرد؛ اگر خیابانی شرایط بحرانی داشته باشد اما جزو پروژه توسعه شبکه فاضلاب باشد و قرار باشد در آینده حفاری شود، نمی‌توان این خیابان را آسفالت کرد زیرا بعد از مدتی حفاری می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha