مجید دوهندو، با اشاره به آغاز فعالیت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از سال ۸۲، اظهار کرد: سردار سلیمانی بنیانگذار ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات بودند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مرمت اعتاب مقدسه به پایان رسیده و توسعه را آغاز کردیم، افزود: ۶ امام و یک امامزاده در کاظمین و سامرا و نجف و کربلا داریم.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان در گفت وگوی ویژه خبری باران، همه شهرستان ها و بخش های استان را دارای نمایندگی این ستاد دانست و اضافه کرد: ترفیع گنبد امام حسین(ع)، ساخت صحن عقیله بنی هاشم در کربلای معلی، ساخت صحن حضرت امام محمدباقر(ع) در کاظمین، توسعه حرمین سامرا، ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف و توسعه حرم حضرت زینب و حضرت رقیه در سوریه از جمله پروژه های در دست احداث است.
وی مشارکت مردم در بازسازی عتبات عالیات را به صورت نذورات دانست و گفت: مسئولیت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات جمع آوری این نذورات است و لذا مردم گیلان سال گذشته ۶ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان اعم از نقد و طلا برای بازسازی عتبات عالیات نذر کردند.
دوهندو، از جمع آوری یک میلیارد و ۲۱۰ میلیون تومان از نذورات مردم گیلان طی امسال، خاطرنشان کرد: ۴۸ نفر از گیلان با انواع تخصص های فنی و مهندسی به کشور عراق اعزام شدند و در حال اجرای پروژه های مذکور هستند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان، سرانه نذورات سالانه مردم استان را ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام و بیان کرد: مردم می توانند فقط با پرداخت سالانه ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان در بازسازی عتبات عالیات مشارکت کنند.
وی شماره حساب ۰۱۰۶۰۶۹۷۹۷۰۰۰ بانک ملی و کد دستور #۴*۷۲* را آماده دریافت نذورات مردم دانست و بیان کرد: طرح «بنای نور» نیز با هماهنگی بانک رسالت به صورت پرداخت اقساط ماهانه ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان در حال اجراست.
دوهندو، گیلان را دارای ۲۹ موکب دانست و اضافه کرد: این موکب ها علاوه بر خدمات دهی به زائران سیدالشهداء(ع) در همایش پیادهروی اربعین، در حوادث غیر مترقبه مانند سیل و زلزله نیز در کنار مردم هستند.
انتهای پیام
نظرات