• چهارشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402030302377
  • خبرنگار : 50535

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور:

شهرداران می‌توانند به واسطه شرکت‌های دانش بنیان وابستگی به اعتبارات دولتی را کاهش دهند

شهرداران می‌توانند به واسطه شرکت‌های دانش بنیان وابستگی به اعتبارات دولتی را کاهش دهند

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، گفت: شهرداران می توانند با شراکت‌ با شرکت‌های دانش بنیان، درآمدهای پایداری ایجاد کرده و وابستگی به اعتبارات دولتی را تا حدودی کاهش دهند.

سید سجاد انوشه روز چهارشنبه، سه خرداد ماه در نشست مدیران کل دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری‌های سراسر کشور در تبریز اظهار کرد: برخی از شهرداری‌ها از بابت کمبود بودجه معترض هستند، این در حالی است که آن شهر با ۵۰ هزار نفر جمعیت ۳۰۰ نفر نیرو دارد که این خیانت به آن شهر محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: البته اعتبارات خوبی به شهرداری‌ها تزریق می‌شود که گاهی این تزریق اعتبارات در برخی شهرداران به توقع تبدیل می‌شود به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا این اعتبارات را به صورت هدفمند و مبتنی بر پروژه به شهرداری‌ها اختصاص داده و پیگیر و ناظر پروژه‌های آن‌ها باشیم.

وی گفت: شهرداری‌ها برای حل مشکلات نیرو باید با روی آوردن به درآمدزایی و جذب سرمایه گذار، از نیروهای خود در تحقق این هدف استفاده بهینه کنند و از بحران‌های شهری رهایی یابند.

وی با اشاره به اینکه بهتر است شهرداری‌ها مسائل شهری را در خود استان‌ها حل کنند، بیان کرد: شهرداران زیادی به سازمان امور شهرداری‌ها مراجعه می‌کنند بنابراین دفترهای امور شهری باید با برگزاری نشست‌های کاربردی و پیگیری و نظارت بر مشکلات، مسائل را به سازمان انتقال دهند و با استفاده از تجارب و افزایش ارتباطات، نقش موثری در توسعه‌ی شهرها داشته باشند.

انوشه با اشاره به اینکه بیش از یک هزار و ۴۰۰ شهرداری در کشور وجود دارد، بیان کرد: بیشتر شهرداران این شهرها وقتی به سازمان مراجعه می‌کنند از سازمان می‌خواهند تا امکانات بیشتر و ویژه‌تر از شهرهای دیگر به شهرشان تزریق شود، در حالی که شایسته است تا برنامه‌های خود در زمینه های مختلف از جمله حمل ونقل عمومی و کاهش زمان انتظار مسافران در ایستگاه‌ها را ارائه کنند.

وی با بیان اینکه از مهم‌ترین وظایف سازمان امور شهرداری‌ها، هدفمند کردن تخصیص بودجه است، تاکید کرد: نیازسنجی واقعی در مورد امکانات رفع مشکلات ریشه‌ای شهرداری‌ها از جمله حل موضوع ایستگاه‌های آتش نشانی بر اساس نیاز واقعی شهرها و پیگیری آن و انتقال قوانین و مقررات برای رفع مسائل و بررسی فرآیندهای اداری بوده که از شهری به شهری دیگر متفاوت است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha