• چهارشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402030302309
  • خبرنگار : 50378

یک کارگردان و مستندساز آمریکایی:

فیلم‌سازان با استفاده از آثار سینمایی نقش صهیونیست‌ها در برده‌داری را نمایش دهند

فیلم‌سازان با استفاده از آثار سینمایی نقش صهیونیست‌ها در برده‌داری را نمایش دهند

ایسنا/خراسان رضوی یک فیلم‌ساز و مستندساز آمریکایی گفت: صهیونیست‌ها همه‌چیز را تحت کنترل خود دارند. آن‌ها همه دولت آمریکا، جهان موسیقی و بسیاری از عرصه‌های دیگر را کنترل می‌کنند. فیلم‌سازان می‌توانند با استفاده از آثار سینمایی اهمیت ماجرای برده‌داری توسط صهیونیست‌ها را به جهان نمایش دهند.

جیمز یوبل در چهارمین نشست از مجموعه نشست‌های نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم و فیلمنامه ایثار با عنوان «بررسی نقش صهیونیست در سینمای جهان» که در پردیس سینمای مهر کوهسنگی مشهد برگزار شد، در خصوص تحولات هفت ماه گذشته که در ایالات متحده آمریکا رخ داده، اظهار کرد: این تحولات بسیار مهم است و من در این چند ماه بارها در مورد آن صحبت کرده‌ام. سپتامبر سال گذشته نقطه آغاز این تحولات بود؛ یعنی همان زمانی که یکی از فعالان موسیقی آمریکایی به نام «کانیه وست» روی قدرت صهیونیسم دست گذاشت و در این خصوص فعالیت‌هایی انجام داد.

وی اضافه کرد: او وارد شوی لباسی در فرانسه شد و پیراهنی پوشید که روی آن نوشته شده بود «جان سفیدپوستان مهم است». درواقع او با این کار به جامعه صهیونیسم اعلام جنگ کرد.  

یوبل خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از موزیسین‌های سیاه‌پوست زیر سلطه‌ صهیونیست‌ها هستند؛ به عنوان مثال اگر شخصیت‌های مختلفی از سیاه‌پوستان کنار اوباما یا ترامپ می‌نشستند، همواره یک یهودی حضور داشت که بگوید کدام متن باید برای سخنرانی انتخاب شود؛ آن‌ها همه چیز را تحت کنترل خود دارند.

وی ادامه داد: یهودی‌ها تمام دولت آمریکا، جهان موسیقی و خیلی عرصه‌های دیگر را کنترل می‌کنند. لابی صهیونیست جهانی آمریکا را تحت سلطه خود دارد و این مساله را به عینه می‌توان در تولیدات رسانه‌ای آمریکا و اکثر شبکه‌های رادیوتلویزیونی آن مشاهده کرد. البته سرآمد تمام این‌ها نقش آشکار لابی صهیونیستی در اکثر قریب به اتفاق آثار تولید شده در سینمای هالیوود است. باید به این نکته نیز اشاره کنم که این مهم نه‌تنها در هالیوود بلکه در بسیاری از تولیدات مشترک آمریکا با سایر کشورها و همچنین برخی آثار سینمایی تولیدشده توسط کشورهای اروپایی آشکارا به چشم می‌خورد.

یوبل بیان کرد: در اوایل نوامبر یک بازیکن بسکتبال در توییتر فیلمی را منتشر کرد که عنوان آن «از خواب بیدار شوید» بود. این فیلم سال ۲۰۱۸ تولید شد و بخشی از آن نقش عظیم صهیونیست‌ها در تجارت برده‌داری را آشکار می‌کرد.

وی افزود: او پنج میلیون دنبال‌کننده در توییتر داشت و مردم زیادی تبلیغات او را دیدند و بسیاری از یهودی‌ها به او حمله کردند زیرا آن‌ها معتقدند نقشی در تجارت برده علیه سیاه‌پوستان نداشته‌اند. در حالی‌ که این بازیکن بسکتبال تحت فشار قرار داشت، تحول دیگری نیز در نیویورک اتفاق افتاد که طی آن گروهی از افراد به کمک او شتافتند و تظاهرات کردند. در همین زمان ناسیونالیست‌ها فعالیت‌هایی را در مورد نقش یهود در بهره‌برداری سیاه‌پوستان آغاز کردند.

یوبل با اشاره به مدارس آمریکا گفت: یکی از اماکنی که این پویش به سریع‌ترین شکل خود در آن پیش می‌رود، مدارس عمومی است. یهودی‌ها نقش‌شان در تجارت برده را همیشه انکار کرده‌اند؛ به جای دفن این اطلاعات، تلاش می‌کنند تا مقصر تجارت برده را هر گروهی به جز یهودی‌ها بدانند و در این خصوص آثار سینمایی زیادی می‌سازند.

وی افزود: در این خصوص کتابی منتشر شد با نام «یهودی‌هایی که سیاه‌پوستان را فروختند» که تبلیغات فروش بردگان سیاه‌پوست توسط یهودی‌های آمریکایی در روزنامه‌های قدیمی بود؛ تبلیغاتی که خود یهودی‌ها در ۲ سده قبل در روزنامه‌ها چاپ کرده‌ بودند. محتویات این تبلیغات فروش و یا به حراج گذاشتن سیاه‌پوستان و یا تبلیغ جایزه برای کسانی بود که سیاه‌پوستان فراری را لو می‌دادند.

یوبل گفت: من در این حوزه کتاب‌های زیادی خواندم و این کتاب‌ها مرا به این باور رساند که تاریخ برده‌داری سیاه‌پوستان بدترین جنایت در تاریخ بشریت است چرا که میلیون‌ها سیاه‌پوست جان خود را از طریق این تجارت کثیف از دست دادند؛ این تجارت حدود ۴۶۰ سال طول کشید.

وی اظهار کرد: صهیونیست‌ها و دولت اسرائیل که در واقع قرارگاه و مرکز آن‌هاست، نمی‌خواهند مردم راجع به حقیقت برده‌داری چیزی بدانند چرا که اگر قرار بود در یک دادگاه جهانی تصمیمی اتخاذ شود، برای اسرائیل و بسیاری از یهودی‌های قدرتمند در سراسر جهان احکامی صادر خواهد شد که باید تریلیون‌ها دلار جریمه پرداخت کنند و این نقطه‌ آسیب‌پذیری یهودی‌هاست. فیلم‌سازان می‌توانند با استفاده از آثار سینمایی اهمیت این ماجرا را به جهان نمایش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha