علی حیدری امروز سوم خردادماه در نشست خبری چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین که در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: این کنگره از سال ۲۰۱۸ آغاز شده و چهارمین دوره آن امسال از سوم تا پنجم خرداد ماه در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد در حال برگزار شدن است.
وی افزود: این کنگره پس از ۳سال وقفه که به علت بحران کرونا برگزار نشد، از امروز تا پنجم خردادماه جاری در حوزههای پرستاری و بیماریهای مادرزادی، ساختمانی و دریچه قلب برگزار میشود.
حیدری با اشاره به اینکه در این کنگره از ظرفیت ۱۶ شرکت داخلی تولیدکننده تجهیزات پزشکی استفاده شده است، بیان کرد: کنگرههایی در این سطح که با همکاری دانشگاههای سراسر کشور و اساتید برجسته کشورهای مختلف دنیا برگزار میشوند نیاز به تلاش و پیگیری زیاد بهخصوص در بحث اسپانسرها و پشتیبانیهای مالی دارند. با پیگیریهای انجام شده در همین راستا از ظرفیت تولیدکنندگان داخلی در این رویداد علمی استفاده شده است.
مشکل ۱۴ بیمار با وضعیت حاد از طریق آنژیوگرافی برطرف خواهد شد
بهزاد علیزاده، دبیر اجرایی چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین نیز در بخش دیگری از این نشست با اشاره به اینکه در زمان برگزاری این کنگره مشکل قلبی ۱۴ بیمار با وضعیت حاد از طریق آنژیوگرافی برطرف خواهد شد، بیان کرد: در کنار درمان این بیماران، متخصصان و اپراتورها هم در جریان کم و کیف این عمل که یک روش تهاجمی غیرجراحی بوده قرار خواهند گرفت.
وی اعلام کرد: در هر دوره برگزاری کنگره بینالمللی قلب کاسپین بین ۲۰ الی ۳۰ کشور در ایران حاضر بودند، اما در دوره چهارم به دلیل ملاحظات کرونایی تنها حضور ۱۰ کشور را در کنگره داریم و سایر اساتید و متخصصان برجسته کشورهای مختلف از طریق بستر فضای مجازی ما را همراهی میکنند.
علیزاده مطرح کرد: در این کنگره علمی و پزشکی متخصصان قلب، اطفال، زنان، بیهوشی، داخلی و عفونی شرکت دارند و ۱۰۰ نفر از اساتید و متخصصان مطالبی در محورهای مختلف همچون بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب، اکوکاردیوگرافی جنین، اختلالات ریتم و تصویربرداری و پرستاری را ارائه خواهند کرد که از این تعداد ۲۲ مورد توسط متخصصان و اساتید غیرایرانی بیان میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: این کنگره تا سال ۲۰۱۶ به دلیل ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری در دبی برگزار میشد و توانستیم با معرفی ظرفیتهای ایران از لحاظ اقتصادی و علمی، نظر موافق بنیاد بینالمللی قلب csi را جذب کنیم و ایران از سال ۲۰۱۷ موفق شد میزبان کنگره بینالمللی قلب کاسپین شود. این رویداد علمی در ایران با حمایتهای مالی و همه جانبه آستان قدس رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی ۳ دوره در بیمارستان رضوی برگزار شد و امسال نیز در بیمارستان امام رضا(ع) در حال برگزاری است.
علیزاده خاطرنشان کرد: فراهم کردن مقدمات تشکیل بنیاد نیکورزی قلب کاسپین با هدف یاریرسانی به بیماران نیازمند و با مشکلات مالی یکی دیگر از اقدامات این کنگره است که به زودی تشکیل میشود و اکنون در مرحله اخذ مجوزهای رسمی از وزارت کشور و استانداری خراسان رضوی است. این امر خیرخواهانه در راستای یاری رساندن به بیمارانی است که به دلیل مشکلات مالی متحمل رنج و درد فراوان قلبی هستند.
اجرای برنامههای حوزه الکتروفیزیولوژی در کنگره بینالمللی قلب کاسپین برای اولین بار در مشهد
علیزاده، با اشاره به اینکه برای اولین بار برنامههای حوزه الکتروفیزیولوژی در چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین اجرا میشود، تاکید کرد: شروع برنامهها را با گروه پرستاران قلب خواهیم داشت، یکی از مهمترین حوزههای فعال در تیم درمان، بیماران قلب هستند. همچنین برنامه اکوی جنین را با حضور متخصصانی از ایران، لهستان و آمریکا خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: مدرسان دعوت شده در حوزههای مختلف از داخل و خارج کشور شخصیتهای فرهیختهای هستند که پژوهشهای بسیاری در رشته و تخصص داشتند و در عصر فردا ارائه مقالات دارند و با نظر هیات داوران کنگره ۲ اثر برتر انتخاب خواهد شد و صاحبان این آثار مورد تقدیر قرار میگیرند.
علیزاده ادامه داد: توصیه ما به دانشجویان، پرستاران و پزشکان این است که نهایت استفاده از این رویداد علمی و بینالمللی در حوزه قلب که به موضوع مداخلات تهاجمی غیرجراحی در بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب میپردازد را داشته باشند.
مشهد جزو پیشتازان حوزه قلب در میان کلانشهرهای ایران است
همچنین احسان جمشیدیان، عضو کمیته اجرایی چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین در این نشست خبری اعلام کرد: مشهد به لحاظ امکانات و تجهیزات و همچنین داشتن متخصصان و جراحان برجسته قلب در میان کلانشهرهای کشور جزو پیشتازان حوزه قلب است.
وی ادامه داد:: کنگره بینالمللی قلب کاسپین در سطح جهانی برگزار شده و با توجه به ظرفیت مشهد در حوزه گردشگری سلامت و حضور بیماران غیرایرانی بسیاری از کشورهای همسایه عراق، افغانستان و دیگر کشورها، امسال میزبان این رویداد علمی است.
وی افزود: در استراتژیهای اعمال قلب به استفاده از مجهزترین تجهیزات توجه شده و معتقدیم که مشهد چه به لحاظ امکانات و تجهیزات و چه به لحاظ داشتن متخصصان و جراحان برجسته قلب در میان کلانشهرهای کشور جزو پیشتازان حوزه قلب بشمار میرود.
عضو کمیته اجرایی چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین ضمن اشاره به ویژگیهای شاخص این کنگره خاطرنشان کرد: در این کنگره علاوه بر متخصصان و صاحبنظران برجسته کشور، پروفسور هورست سیورت، رئیس و بنیانگذار بنیاد جهانی csi، فوق تخصص قلب اطفال، رئیس بخش قلب و عروق بیمارستان سنت کاترین فرانکفورت به همراه ۲۲ مهمان خارجی از کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان، ایتالیا، لهستان، ترکیه، تایلند، ویتنام، هندوستان و افغانستان حضور دارند.
وی اعلام کرد: متخصصان، فوقتخصصها، جراحان قلب و عروق، نوزادان، فوق تخصص قلب اطفال، بیهوشی، مراقبتهای ویژه، عروق، بیهوشی، کودکان، رادیولوژی، زنان و پرستاری از جمله گروههای هدف در چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین هستند.
حضور ۷۰۰ نفر از متخصصان قلب و عروق ۱۱ کشور در چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین در مشهد
محمود شبستری، دبیر علمی چهارمین کنگره بینالمللی قلب کاسپین در ادامه این نشست خبری گفت: ۷۰۰ نفر از متخصصان قلب و عروق از ۱۱ کشور دنیا در این رویداد علمی حضور دارند. این کنگره در قالب سخنرانیها، کتلبها و پنلهای تخصصی برگزار میشود.
وی بیان کرد: در این رویداد متخصصان قلب و عروق از ۱۰ کشور آمریکا، آلمان، انگلستان، ایتالیا، لهستان، ترکیه، تایلند، ویتنام، هندوستان و افغانستان شرکت کردهاند.
انتهای پیام
نظرات