علیرضا اعرابی سوم خردادماه در اجلاس مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت کشور در چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه حفاظت مالی از مردم در زمان بیماری و مخاطرات یکی از مولفهها و شاخصهای اصلی نظام بیمهای است، اظهار کرد: درصدد هستیم تا با افزایش پوشش بیمه همگانی، همه شهروندان حداقل یک پوشش بیمهای را در کشور داشته باشند و در زمان بیماری با مشکلات کمتری مواجه شوند.
عضو هیات مدیره سازمان بیمه سلامت کشور افزود: بیمه سلامت در پوشش بیمهای مادران باردار و درمانهای مرتبط با نازایی پیشگام بود تا مردم پرداختی کمتری در این حوزه داشته باشند، خوشبختانه این سازمان به رسالت خود عمل کرده است.
وی با اشاره به صندوق بیماران صعبالعلاج در سازمان بیمه سلامت ایران، توضیح داد: اگر این صندوق به نتیجه برسد، درصد بالایی از هزینههای کمرشکن بیماران برای درمان از طریق این صندوق پرداخت خواهد شد، همچنین در طرح دارویار و نسخه الکترونیک نیز تلاش شد تا هزینههای پرداختی از جیب مردم کمتر شود.
اعرابی با تاکید بر اینکه برای افزایش اثربخشی خدمات در بیمه همگانی باید ساز و کار بیمهای و منابع پایدار مورد توجه قرار بگیرد، گفت: اعتبارات هزینه شده در حوزه بیمه سلامت با ساز و کار مناسب بیمهای باید به مردم کمک کند و تنها موسسات سود نبرند.
عضو هیات مدیره سازمان بیمه سلامت کشور با بیان اینکه اگر قرار است نظام ارجاع و طرح پزشک خانواده اجرایی شود، باید الزامات آن رعایت شود، توضیح داد: اگر الزامات مورد توجه قرار نگیرد، قطعا شاهد اثربخشی فعالیتها در این طرح نخواهیم بود و سازمان دچار هزینههای مازاد میشود.
بیمه سلامت با ۶۳۸ موسسه درمانی قرداد همکاری دارد
علیرضا اصغرزاده با اشاره به اینکه شش اداره با ۸۱ نیروی فعال در ادارات بیمه سلامت استان مشغول ارائه خدمات به بیمه شدگان هستند، اظهار کرد: در این استان از حدود یک میلیون جمعیت استان بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند و از این تعداد ۴۶۱ هزار نفر تحت پوشش صندوق روستاییان قرار گرفتهاند.
مدیر بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیمه سلامت با ۶۳۸ موسسه درمانی قرداد همکاری دارد، گفت: همچنین ۱۰۵ کانکس دارویی تحت پوشش این بیمه هستند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۶۶۹ کار نظارتی توسط سازمان بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری انجام شده است، عنوان کرد: منابع مالی ناشی از این فعالیتهای نظارتی به سازمان برگشت.
اصغرزاده با اشاره به فعالیت سازمان بیمه سلامت در ۱۷ نقطه کمبرخوردار در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: ۳۰۴۵ فرد فاقد بیمه در این مناطق تحت پوشش بیمه همگانی رایگان قرار گرفتند و موجب ایجاد رضایتمندی در این مناطق شد.
مدیر بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ۱۰ هزار و ۱۴۹ بیمار خاص و صعبالعلاج در این استان نشاندار شدهاند، توضیح داد: در سال گذشته در مجموع ۳۰ میلیارد تومان به این بیماران پرداخت شد.
وی با بیان اینکه سهم سازمان بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری برای تحقق درآمد بیمهای ۱۶۳ میلیارد تومان بود، عنوان کرد: تاکنون ۱۶۱ میلیارد تومان آن محقق شده است و با مکاتبات انجام شده با دستگاههای اجرایی حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان باقیمانده به زودی محقق خواهد شد.
در پایان این اجلاس از تعدادی از سفیران بیمه سلامت و خانواده معظم شهدای سلامت تجلیل بهعمل آمد.
انتهای پیام
نظرات