به گزارش ایسنا، علیرضا سهرابیان پس از اختتامیه لیگهای قایقرانی درباره انتقاداتی که به اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک وارد شده است مبنی بر اینکه به نفع خودشان بودجهای را به مربیان خارجی اختصاص دادهاند، بیان کرد: اصلا برای خودمان کاری انجام ندادیم. قایقرانی ۱۷ ماه است که مربی خارجی آورده و حقوقش از سیستم فدراسیون پرداخت شده است. به عنوان عضو هیات اجرایی این بحث را مطرح کردیم تا فدراسیونهایی که نیازمند پیشرفت هستند، با آوردن مربی خارجی علمشان بالا برود.
*به هیچ وجه نگفتیم هیات اجرایی از بودجه مربیان خارجی بهره مند شود
او ادامه داد: به هیچ وجه نگفتیم فدراسیونهایی که در سیستم(هیات اجرایی کمیته ملی المپیک) هستند، فقط از این بودجه بهرهمند شوند. بلکه عنوان کردیم کارگروهی تشکیل شود و در این کارگروه فدراسیونهایی که میتوانند از لحاظ گرفتن مدال در بازیهای آسیایی و المپیک کمک حال کاروان باشند و نیازمند مربی خارجی هستند، بررسی شوند. برای ما ملاک، مربی خوب خارجی است نه مثل برخی فدراسیونها که مربی خارجی درجه سه و چهار و به درد نخور می آورند و دولت میلیاردها پول به آنها پرداخت میکند. ما به هیچ وجه نگفتیم نباید به فدراسیون هایی که از مربی داخلی استفاده می کنند، توجه کنیم. مثلا کشتی خیلی توانمند است و کشتی مال ایران است اما آیا حالا باید گفت چون در قهرمانی آسیا نتوانست نتایج مثبتی بگیرد، مربیاش به درد نمیخورد؟ ما اصلا چنین نظری نداریم.
سهرابیان همچنین گفت: اینکه ما بگوییم بهترین هستیم، کبر و غرور است. ما نیازمند این هستیم که از دانش بهترینها استفاده کنیم. در مورد اختصاص بودجه هم عنوان کردیم کارگروهی تشکیل شود و بررسی های لازم را انجام دهد. کمک حال فدراسیونها باشیم و فکر میکنم کار درستی است اما هنوز یک ریال پرداخت نشده است. ۱۷ ماه پیش من نیازمند این بودم خون تازه ای به لحاظ تجربی به قایقرانی وارد شود. پدرو سنای برزیلی را آوردم و آیا این کار بدی بود؟ اگر پول داده نشود باز هم این مربی را نگه می دارم و قول دادم تا المپیک پاریس کارهای قشنگی انجام شود. تنها رییس فدراسیونی بودم که در بدترین شرایط قول دو رقمی شدن مدالهای بازی های آسیایی را دادم چون به خانواده قایقرانی اعتماد و به ورزشکارانم اعتقاد داشتم و از چهار سال پیش گفتم، چنین برنامهای دارم.
* کشتی در بازی های آسیایی کمتر از ۱۲ مدال بگیرد، ضعیف بوده است
رییس فدراسیون قایقرانی با اشاره به اینکه تاکنون حقوق مربی بزریلی را خودش پرداخت کرده است، گفت: اگر به ما کمک کنند خوشحال می شویم، اگر کمک هم نکنند خودمان مانند سالهای قبل حقوقش را میدهیم و کاسه چه کنم، چه کنم دستمان نمیگیریم. اما برای پیشرفت رشتههای ورزشی دیگر به جز کشتی که از زمان مادها و هخامنشیان در خونمان بوده است، نیازمند تجربه هستند. پیشرفت و تجربه هم از کشورهای صاحب سبک می آید. اگر در کشتی کمتر از ۱۲ بازی های آسیایی مدال بگیریم، ضعیف بوده ایم اما اگر در تکواندو مدال بگیریم باید تشکر هم کرد چون تکواندو مال ما نیست اما کشتی برای ما است و موظف هستیم مدال بگیریم. اگر ضعیف عمل کنیم، شما خبرنگاران باید بپرسید که چرا ضعیف کار شده است.
*بودجهای که هیات اجرایی مشخص کرد متفاوت بود
او در مورد اینکه بودجه ای که هیات اجرایی تصویب کرد متفاوت از بودجه اعلام شده برای فدراسیونها بوده است، تاکید کرد: بودجه ای که اعضای هیات اجرایی مشخص کردند، چیز دیگری بود چون برای پیشرفت خیلی از رشته ها باید قدم برداشت.
سهرابیان در مورد اینکه برخی فدراسیون ها در بازی های آسیایی و المپیک نیستند اما از کمیته ملی المپک بودجه می گیرند، گفت: هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در دوره فعلی تصویب کرد فدراسیونهایی که در المپیک و بازی های آسیایی نیستند از این بودجه استفاده نکنند.
رییس فدراسیون قایقرانی در پاسخ به این پرسش که اما این فدراسیون ها هنوز هم از بودجه سهم دارند، تاکید کرد: یک بخش کوچکی را برای آن در نظر گرفتند و این دست رییس بود. ما دست رییس را باز گذاشتیم که این کار را انجام دهد. البته مبلغ آنقدر بالا نیست که بگوییم در بودجه تاثیرگذار است.
*المپیک لس آنجلس را برای مدالآوری گذاشتهام
او در مورد برنامه خود برای آینده قایقرانی تصریح کرد: یک روز رییس فدراسیون وقت قایقرانی گفت در بازیهای آسیایی مدال میگیرد اما خیلی از مدیرنماها به او خندیدند. مربی خارجی آورد و در بازیهای آسیایی دوحه اولین مدال خودش را گرفت و تبدیل به یک فدراسیون مدالآور شد. من الان میگویم در المپیک میخواهم مدال بگیرم و باید تلاش کنیم. من المپیک لسآنجلس را برای مدالآوری گذاشتهام.
انتهای پیام
نظرات