• دوشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402030100642
  • خبرنگار : 71589

دانش‌آموز دبیرستانی اپلیکیشنی برای جلوگیری از خودکشی ساخت

دانش‌آموز دبیرستانی اپلیکیشنی برای جلوگیری از خودکشی ساخت

یک دانش‌آموز دبیرستانی در آمریکا یک برنامه کاربردی برای جلوگیری از خودکشی از طریق تشخیص زودهنگام نشانه‌های آن طراحی کرده است که ادعا می‌کند احتمال خودکشی را با دقت ۹۸ درصد پیش بینی می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، یک دانش‌آموز در دبیرستان وودلندز کالج پارک در حومه هیوستون ایالات متحده اپلیکیشنی طراحی کرده است که از هوش مصنوعی برای اسکن متن به منظور تشخیص نشانه‌های خطر خودکشی استفاده می‌کند.

سیدو پاچیپالا(Siddhu Pachipala) معتقد است که می‌توان از این برنامه برای جایگزینی با روش‌های قدیمی تشخیص نشانه‌های خودکشی استفاده کرد.

سیدو می‌گوید: الگوهای نوشتاری ما می‌تواند منعکس‌کننده چیزی باشد که به آن فکر می‌کنیم، اما واقعاً تا این حد به این موضوع پرداخته نشده است.

برنامه سیدو پاچیپالا به نام SuiSensor بر اساس اصول علمی معتبر ساخته شده است. او از داده‌های نمونه‌ای از یک مطالعه پزشکی استفاده کرد تا پایه و اساس الگوریتم خود را بنا کند.

اکنون سیدو می‌گوید که برنامه‌اش خطر خودکشی را با دقت ۹۸ درصد پیش‌بینی می‌کند و حتی فهرست تماسی مربوط به پزشکان محلی ایجاد کرده است.

کارشناسان نیز نویدهایی را در توسعه این برنامه می‌بینند.

مت ناک، استاد روانشناسی در دانشگاه «هاروارد» که در مورد خودآزاری در جوانان مطالعه می‌کند، گفت: یادگیری ماشینی به ما کمک می‌کند تا بهتر شویم. با دریافت اطلاعات بیشتر و بیشتر می‌توانیم سیستم را بهبود ببخشیم، اما چت‌بات‌ها قرار نیست معجزه کنند.

ناتان دِمِرز روانشناس اهل کلرادو نیز که بر وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های سلامت روان نظارت می‌کند، استدلال کرد که جایی برای ابزارهای شخصی‌سازی شده مانند برنامه توسعه یافته توسط سیدو پاچیپالا وجود دارد که به پر کردن خلاء در جایی که بیشتر نیاز است کمک می‌کند.

شرکت در مسابقه

این دانش آموز دبیرستانی برای قرار گرفتن برنامه‌اش در معرض دید بیشتر، اختراع خود را در مسابقه جستجوی استعدادهای علمی Regeneron که یک مسابقه ملی علوم و ریاضیات با قدمتی ۸۱ ساله است، به نمایش گذاشته است.

داوران این مسابقه خاطرنشان کردند که کار سیدو نشان می‌دهد که معناشناسی در نوشته‌های یک فرد می‌تواند با سلامت روانی و خطر خودکشی وی مرتبط باشد.

پاچیپالا در این مسابقه نسبتاً خوب عمل کرد و در مجموع موفق به کسب رتبه نهم شد و جایزه ۵۰ هزار دلاری را از آن خود کرد.

وی اکنون می‌گوید زمان آن رسیده که انقلابی در نحوه برخورد با پیشگیری از خودکشی ایجاد کنیم.

وی افزود: من فکر می‌کنم ما به اندازه کافی برای رسیدگی به[مداخله خودکشی] از دیدگاه نوآوری تلاش نمی‌کنیم. من فکر می‌کنم که ما برای مدت طولانی به وضعیت موجود پایبند بوده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha