به گزارش ایسنا، این تفاهم نامه با هدف ارتقا سطح تعاملات و همکاریهای علمی، افزایش سطح دانش و مهارت و بهرهگیری از امکانات و توانمندیهای این دو مجموعه در زمینه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و در حوزه بازرسی فنی و کنترل خوردگی منعقد شده است.
نیازسنجی و شناسایی نیازهای آموزشی نیروهای انسانی فعال در حوزه بازرسی فنی، طراحی و تدوین برنامههای آموزشی مشترک برای توانمندسازی این نیروها، تاسیس و راهاندازی آکادمی بازرسی فنی، شناسایی و معرفی دانش آموختگان برتر دورههای بازرسی فنی و دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف به شرکتهای فعال در این حوزه بخشی از محورهای این تفاهم نامه می باشد.
بهره برداری از خدمات بازرسی فنی و آزمایشگاهی دو طرف و برنامهریزی و اجرای پروژهها و طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی در حوزههای مورد توافق از دیگر محورهای این تفاهم نامه می باشد.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف طی صحبتهایی در راستای این تفاهمنامه گفت: هم اکنون فعالیت بازرسی به عنوان یک عامل کلیدی و امری ضروری در تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و خدمات در صنایع مختلف، از جمله پالایشگاهها و پتروشیمیها و صنایع مرتبط مطرح است و در این حوزه توجه به استانداردهای بینالمللی و ملی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با اشاره به بیش از چهار دهه تجربه ارزشمند سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در حوزه بازرسی و به عنوان مجموعه همکار سازمان استاندارد، افزود: تلاش ما این است از ظرفیت و توانمندی خود برای هدایت فارغ التحصیلان دانشگاه و نیز ارتقاء سطح دانش و عملکرد فعالان در این حوزه استفاده کنیم؛ تا کمبودهای کشور در این بخش مرتفع گردد. بدیهی است انجام این ماموریت به تنهایی امکانپذیر نیست و مشارکت با صنایع و نهادهای تخصصی امری ضروری است.
دکتر مردانی در ادامه اظهار داشت: با امضا تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی صنعتی شریف و شرکت بازرسی فنی و کنترل خوردگی تکین کو به عنوان یکی از شرکتهای معتبر در حوزه بازرسی، علاوه بر انتقال دانش و تجربه بین دو سازمان، زمینه انتقال این دانش در جهت رفع نیازهای صنایع در حوزههای مختلف بازرسی، ارتقاء فرهنگ بازرسی در کشور فراهم شود.
وی گفت: با توجه به اینکه هر دو مجموعه همکار سازمان استاندارد نیز میباشند و جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با سازمان استاندارد استان تهران نیز تفاهمنامه همکاری دارد انتظار داریم با مشارکتی سه جانبه گامهای خوبی در زمینه ترویج و توسعه استاندارهای بینالمللی و ملی در صنایع مختلف برداشته شود تا شاهد گسترش فرهنگ بازرسی در صنایع مختلف کشور باشیم.
مهندس علیزاده فرد مدیرعامل شرکت تکین کو با بیان اینکه تحصیلات دانشگاهی به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز صنعت نیست، ابراز امیدواری کرد در قالب این تفاهمنامه و با هم افزایی و استفاده از توانمندیهای طرفین، گامی شایسته در تربیت افراد علاقمند و ارتقاء دانش فعالان در صنعت بازرسی فنی مطابق استانداردهای بینالمللی و ملی برداشته شود.
همچنین مدیر عامل تکین کو هدف بنیادین شرکت را اعتلای حوزه بازرسی فنی در کشور اعلام و بیان نمود: انتظار میرود با همکاری مشترک دانشگاه و صنعت علاوه بر هدایت فارغالتحصیلان دانشگاهی و بستر سازی جهت حضور افراد با استعداد و نخبه در صنعت بازرسی و کمک به اشتغال آنها و رفع کمبودها، فرهنگ بازرسی در کشور ارتقاء یابد تا از این طریق افزایش کیفیت خدمات و کالاها شاهد باشیم.
به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، این تفاهمنامه در آخرین روز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به امضا دکتر محسن مردانی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و دکتر محمدعلی علیزاده فرد، مدیرعامل شرکت تکین کو رسید.
انتهای پیام
نظرات