حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالقاسم کاظمی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نحوه فعالیت سایتهای همسریابی در کشور، اظهار کرد: مدیریت این سایتها بهطور متمرکز در تهران انجام میشود، در چهارمحال و بختیاری تنها یک متقاضی برای مدیریت سایت همسریابی داشتیم که برای اخذ مجوز به مرکز ارجاع دادیم.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ادارهکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در خصوص این مسئله که سایتهای همسریابی تا چه اندازه میتوانند مشکل ازدواج را حل کنند، توضیح داد: پدیدههای مرتبط با انسان چند وجهی هستند و تنها با حل یک عامل مشکل در آن حوزه مرتفع نخواهد شد و باید از جبهههای مختلف در آن حیطه فعالیت کرد تا آن پدیده و یا بحران از بین برود.
وی با تاکید بر اینکه مسئله ازدواج یک پدیده چند وجهی است، گفت: نمیتوان گفت که ایجاد سایتهای همسریابی مشکل ازدواج جوانان را حل خواهد کرد، این ادعا غلط است، اما میتوان گفت که این سایتها میتواند یک مدل تسهیلگری در امر ازدواج جوانان باشد، افرادی که تنها مشکلشان برای ازدواج همسانگزینی و همسرگزینی در ازدواج است، میتوانند از این طریق برای پیدا کردن همسر اقدام کنند و این سایت این زمینه را فراهم کرده است، قطعا مشکلات فرهنگی، اقتصادی و ... از این طریق حل نخواهد شد.
کاظمی با بیان اینکه در امر ازدواج نیازمند فرهنگسازی و یک گفتمان فراگیر در جامعه هستیم، عنوان کرد: در مجموع برای ترغیب به ازدواج نیازمند اقدامات فراگیر و مستمر هستیم تا این معضل حل شود، انتظار از سایت همسریابی باید در اندازه یک سایت باشد و نه بیشتر.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ادارهکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: اطلاعاتی که متقاضیان بر روی سایت همسریابی بارگذاری میکنند، قبل از انتشار مورد پایش قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در سنت ایران معرفی دختر و پسر به یکدیگر برای ازدواج وجود داشته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز این موضوع کم و بیش در برخی از خانوادهها وجود دارد، اما کمرنگ شده است و باید این مسئله تقویت شود و مردم نیز باید دراین حوزه احساس مسئولیت داشته باشند، فردگرایی در جامعه آسیب زننده است و باید از آن فاصله بگیریم.
انتهای پیام
نظرات