• یکشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402023119844
  • خبرنگار : 50598

ضرورت نقش آفرینی رسانه‌ها در ایجاد آرامش در زمان وقوع بحران

ضرورت نقش آفرینی رسانه‌ها در ایجاد آرامش در زمان وقوع بحران

ایسنا/مرکزی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: رسانه‌ها در لحظه وقوع حادثه، باید اجازه دهند مسئولان با آرامش، بحران را مدیریت کنند و نواقص در صحنه را شناسایی کرده و سپس مطالبه‌گری‌ داشته باشند.

امید محترمی، روز گذشته، شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در نشست هماهنگی مانور مقابله با سیلاب و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، اظهار کرد: رسانه‌ها در لحظه بحران باید دو اصل اطلاع رسانی صحیح و به موقع حادثه و مطالبه گری بعد از حادثه را مدنظر قرار دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی با بیان اینکه رسانه‌ها نباید موجب نگرانی و اضطراب در جامعه شوند گفت: رسانه‌ها در لحظه وقوع حادثه، باید اجازه دهند مسئولان با آرامش، بحران را مدیریت کنند و نواقص را در صحنه شناسایی کرده و سپس مطالبه‌گری‌ کنند.

وی در رابطه با مانور امروز، یکشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه تصریح کرد: اطلاعیه هشدار سطح نارنجی بارش باران صادر شده و تمام دستگاه‌ها در آماده‌باش کامل هستند. این عملیات با مشارکت دستگاه‌های امدادی و اجرایی استان فردا در منطقه کوکبیه شازند برگزار می‌شود که تمامی دستگاه‌ها ۴۰ دقیقه فرصت دارند تا جمعیت منطقه را تخلیه کنند.

محترمی افزود: در این عملیات تعدادی مصدوم و غرق شده فرضی و آوارهای مصنوعی وجود دارد که دستگاه‌ها باید آمادگی کامل را نسبت به امدادرسانی سریع در این رویداد داشته باشند. رسانه‌های استان نیز در این مانور وقایع را رصد می‌کنند و در صورت وجود نقایص، آن را شناسایی و به مسئولین امر گزارش خواهند کرد.

محمد طالبی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری مرکزی نیز در این نشست اظهار کرد: حضور رسانه‌ها در شرایط بحران یکی از چالش‌هایی است که باید در استان مدنظر قرار گیرد و مانور مقابله با سیلاب و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، هم تمرینی برای حضور خبرنگاران در شرایط بحران و هم ارزیابی بین رسانه‌ها در این شرایط است.

طالبی ادامه داد: در شرایط بحران آنچه که به عنوان کارکرد رسانه مطرح می‌شود رصد و پایش محیط و اطلاع رسانی سریع و صحیح وقایع است. رسانه‌ها باید در زمان وقوع بحران، افکار عمومی را به خوبی هدایت کنند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری مرکزی با بیان اینکه باید به سمت راهبرد فعال و مشارکت همگانی در مدیریت بحران حرکت کنیم گفت: اگر رسانه‌ها نتوانند نقش منسجم و فعالی داشته باشند باید منتظر شایعات در فضای خبری غیررسمی باشیم.  

طالبی در پایان اظهار کرد: رسانه‌ها در شرایط بحران باید با هم‌اندیشی با مسئولین و کمک به برقراری آرامش در افکار عمومی، نقش موثری در مدیریت حوادث داشته باشند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha