سید عماد شاهرخی امروز ۲۷ اردیبهشت ماه در کارگاه آموزشی مدیریت مراحل کاشت، داشت، برداشت و فرآوری دانههای روغنی کاملینا با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی، تناوب کشت است، اظهار کرد: باید به سمتی پیش برویم تا بهرهوری را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: با توجه به نقش تناوب کشت در افزایش بهرهوری یکی از اولویتهای استان ظرف یکسال گذشته توجه به تناوب کشت بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه سیاستگذاری این سازمان در حوزه کشت کلزا و دانههای روغنی به خاطر تناوب کشت بوده است، بیان کرد: علاوه بر مزیت اقتصادی دانههای روغنی، هدف از توسعه کشت دانههای روغنی تناوب کشت بوده است.
شاهرخی افزود: سطح زیر کشت کاملینا در کل کشور ۱۳ هزار هکتار است که از این میزان ۵۳۰۰ هکتار آن در لرستان کشت میشود.
وی گفت:کسب رتبه اول در کشت کاملینا در کشور برای لرستان فرصت مغتنمی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در ادامه با بیان اینکه باید یافتههای خود را هم از لحاظ علمی هم ارقام و هم توصیههای فنی توسط کارشناسان به مزارع انتقال دهیم، تصریح کرد: در این صورت قطعا شاهد تحول در بخش کشاورزی خواهیم بود.
شاهرخی با تاکید بر پیادهسازی و ریلگذاری طرح ارتقا بهرهوری، خاطرنشان کرد: ورود دانش به بخش کشاورزی یعنی افزایش ضریب دانش که نتیجه آن ارتقا و افزایش تولید و بهرهوری است، موضوعی که باید مورد توجه قرار بگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه سال گذشته کل ادوات برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها ۷۰ دستگاه بوده است، اظهارکرد: این در حالیست که امسال حدود ۲۵۰ دستگاه را در حوزه جهش تولید خریداری شده است.
وی با بیان اینکه کاشت، داشت و برداشت به موقع از اهمیت زیادی برخوردار است، افزود: اگر میخواهیم همه مراحل کاشت، داشت و برداشت به موقع انجام شود، باید دستگاههای مورد نیاز را فراهم کنیم.
انتهای پیام
نظرات