• یکشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۰:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402022415072
  • خبرنگار : 50310

چرا ورزش باعث می‌شود بچه‌های ما باهوش‌تر شوند؟

چرا ورزش باعث می‌شود بچه‌های ما باهوش‌تر شوند؟

ایسنا/لرستان یک کارشناس ارشد تربیت بدنی گفت: فعالیت فیزیکی در کودکان به دلایل مختلفی مهم است چراکه به کاهش اضافه وزن و چاقی کمک می‌کند، افزایش قدرت در ماهیچه‌ها و استخوان‌ها و حتی افزایش تمرکز در مدرسه را بهبود می‌بخشد.

رضا رهبری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: فعالیت فیزیکی در کودکان به دلایل مختلفی مهم است چراکه به کاهش اضافه وزن و چاقی کمک می‌کند، افزایش قدرت در ماهیچه‌ها و استخوان‌ها و حتی افزایش تمرکز در مدرسه را بهبود می‌بخشد.

وی ادامه داد: ورزش یک جزء حیاتی از رشد هر کودکی است که پایه‌های زندگی سالم را در بر می‌گیرد.

رهبری با اشاره به تأثیر ورزش بر ارتقاء رشد و توسعه سلامتی بیان کرد: این مزایا همچنان تا بزرگسالی ادامه می‌یابد به این دلیل که بچه‌هایی که ورزش می‌کنند به احتمال زیاد ورزش را در بزرگسالی ادامه می‌دهند.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی با اشاره به این‌که ورزش سلامت قلبی عروقی را بهبود می‌بخشد، تصریح کرد: قلب مهم‌ترین عضله است که در طول فعالیت بدنی تمرین می‌کند، ورزش منظم به کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی مانند کلسترول بالا، فشار خون بالا، دیابت نوع ۲ و چاقی کمک می‌کند.

وی ادامه داد: ورزش در کودکان تعادل، انعطاف پذیری، هماهنگی و قدرت را بهبود می‌بخشد، مهارت‌های تعادل و هماهنگی برای زندگی روزمره ضروری است، قدرت عضلانی بهبود یافته و انعطاف پذیری، باعث بهبود سلامتی و آمادگی جسمانی کودک می‌شود.  

رهبری افزود: مهارت‌های حرکتی شامل استفاده از ماهیچه‌ها در دست به خصوص در انگشتان دست که در نوشتن، تغذیه و پوشاندن پیراهن مهم است، بهبود مهارت‌های حرکتی در دویدن، راه رفتن بسیار مهم است زیرا وضعیت بد در کودکان می‌تواند باعث خستگی، درد پشت و گردن و سردرد شود.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی افزود: مطالعات نشان داده‌اند که ورزش باعث پیشرفت تحصیلی کودک می‌شود، ورزش مغز شما را برای کار با حداکثر ظرفیت آماده و تولید سلول‌های عصبی را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به این‌که ورزش، باعث افزایش اعتناد به نفس است، بیان کرد: این ممکن است مربوط به ورزش و توانایی آن برای تقویت خُلق و خوی، افزایش مثبت و تقویت ارزش خود باشد.

رهبری با اشاره به این‌که ورزش استرس را کاهش داده و باعث آرامش می‌شود، تصریح کرد: ورزش یک روش فوق‌العاده برای از بین بردن استرس و اضطراب است، زیرا کودکان می‌توانند از این مشکلات متأثر شوند، همچنین می‌تواند خواب را بهبود بخشد که برای سلامتی و سلامت کلی کودک ضروری است.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی ادامه داد: ورزش در یک گروه، مخصوصاً در یک تیم، فرصتی برای کودک فراهم می‌کند تا دوستان جدید و کار را به عنوان یک تیم انجام دهد.

وی افزود: معلمان ورزش چند فرضیه دارند که چرا ورزش برای شناخت مفید است، اولاً اعتقاد بر این است که جریان خون و اکسیژن با ورزش در مغز بهبود می‌یابد، همچنین نشان داده شده افزایش سطوح نورآدرنالین و اندورفین‌ها موجب کاهش استرس و بهبود خلق و خو می‌شود و در نهایت، ورزش نشان داده که سلول‌های عصبی جدید ایجاد می‌کند و ارتباط بین آن‌ها را بهبود می‌بخشد.

رهبری تأکید کرد: مطالعات نشان داده هنگام ورزش سلول‌های عصبی پروتئین آزاد می‌کنند که به عنوان نوروئیدی شناخته شده است، به طور خاص به عنوان فاکتور نوروپاتیک مغز اشاره می‌شود که باعث شده بسیاری از مواد شیمیایی دیگر که سلامت سلول‌های عصبی را تقویت می‌کنند، تأثیر مستقیم بر سلامت مغز و در نتیجه یادگیری دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha