• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402022314928
  • خبرنگار : 80001

امکان دریافت کد رهگیری قرارداد اجاره بدون مراجعه به دفتر املاک

امکان دریافت کد رهگیری قرارداد اجاره بدون مراجعه به دفتر املاک

وزارت راه و شهرسازی از طریق سامانه املاک و اسکان، امکان دریافت کد رهگیری قراردادهای اجاره را برای موجران و مستاجران فراهم کرد.

به گزارش ایسنا، به منظور کاهش هزینه‌ها امکان ثبت و استعلام قراردادهای اجاره برای موجران و مستاجران توسط وزارت راه و شهرسازی فراهم شد. در این خصوص نسخه آزمایشی سامانه ثبت اجاره مسکن راه‌اندازی شده که متقاضیان باید به سامانه املاک و اسکان به نشانی amlak.mrud.ir قسمت «سامانه ثبت رایگان اجاره مسکن (نسخه آزمایشی)» مراجعه کنند.

از طریق این سامانه، مالکان و مستاجران می‌توانند به صورت قانونی و بدون مراجعه به دفتر مشاور املاک با درج اطلاعات، قرارداد خود را ثبت و کد رهگیری را به صورت رایگان دریافت کنند. این خدمت در قالب پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارایه می‌شود.

امکان دریافت کد رهگیری قرارداد اجاره بدون مراجعه به دفتر املاک

بیشتر بخوانید

از سال ۱۳۸۷ با راه‌اندازی سامانه املاک و مستغلات دریافت کد رهگیری برای معاملات مسکن از قبیل خرید و فروش و اجاره الزامی شده است که باید به صورت رایگان توسط مشاوران املاک به متعاملین ارایه شود. با این حال در بسیاری موارد مشاوران املاک به بهانه‌ی هزینه‌بر بودن کد رهگیری از ارایه آن خودداری و به ارایه قولنامه سه‌رنگ بسنده می‌کنند.

اقدام دولت در ارایه کد رهگیری به متعاملین در قالب پنجره ملی خدمات دولت هوشمند می‌تواند طرفین معامله در بازار مسکن را از برخی مشاوران املاک متخلف بی‌نیاز کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۲-۲۴ ۲۱:۵۵

سلام چنین قرارداد از نظر امنیت معاملات بسیار مشکل دارد چرا که در تمام دنیا بحث معاملات ملکی رو باید مشاوران املاک که اموزش تخصصی را از ادراه ثبت اسناد طی کرده اند و گواهی تخصصی گرفتن و داری عدم سو سابقه کلاهبرداری و عدم اعتیاد و در مکان مشخص تایید شده پلیس اداره امکان و با تعهدات صنفی و قبول مسئولیت حقوق یعنی احزار هویت طرفین قرارداد یعنی خودشان در سلامت جسمی و عقلی و با اطلاع کامل و احزار مالکیت و بررسی مدارک قرار داد تنظیم کنند و بعد از تفهیم ان به تایید فیزیکی با امضاء و اثر انگشت برساند،نه قراردادهای که هرکسی می تواند شب در کنار صاحب ملک در زمان کوتاهی غفلت از گوشی و سیمکارت وبا تایید یک کد6 رقمی ملک داده اجاره و بفروشد و صبح بیدارشی نفهمی که کلاهتو برداشتن و کسی هم مسئولیتی قبول نکند