• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402022314432
  • منبع : شهرداری تهران

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران خبر داد

ارائه لیست مالکان ساختمان‌های ناایمن پایتخت به دادستانی تا پایان اردیبهشت

ارائه لیست مالکان ساختمان‌های ناایمن پایتخت به دادستانی تا پایان اردیبهشت

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرار بر این شده که سازمان آتش‌نشانی لیست ساختمان‌های ناایمنی که مالکین آنها هیچ اقدامی در راستای ایمن‌سازی انجام نداده‌اند را به دادستانی ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، مهدی بابایی با اشاره به کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن پایتخت به ۹۹ واحد، اظهار کرد: برآورد ما این بود که بر اساس پیگیری‌هایی که مدیریت شهری انجام می‌دهد به کمتر از ۱۰۰ مورد ساختمان ناایمن برسیم که این رقم حاصل شد.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: بر اساس برنامه چهار ساله چهارم توسعه شهرداری باید تا پایان سال ۱۴۰۲ تمامی ۱۲۹ ساختمان بحرانی تعیین تکلیف شوند و به نظر می‌رسد با توجه به پیگیری‌ها این عدد به نتیجه برسد.

بابایی با بیان اینکه هدف مدیریت شهری به هیچ عنوان پلمب نبوده، بلکه ایمن‌سازی را در نظر داشته است، یادآور شد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران آخرین اقدام سلبی که شهرداری می‌تواند انجام دهد، پلمب است.

وی ادامه داد: پس از اخطار به ساختمان‌های ناایمن، قطع انشعابات انجام می‌شود و تا امروز تنها دو یا سه مورد پلمب داشتیم که در منطقه ۱۱ بوده و مربوط به مالکینی است که هیچ‌گونه اقدامی انجام نداده‌اند.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه انشعابات ساختمان‌های ناایمن در تعامل با دادستانی قطع می‌شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه مالکین جدیت شهرداری در برخورد با ساختمان‌های ناایمن را متوجه می‌شوند، اغلب نسبت به ایمن سازی اقدام می‌کنند.

بابایی اعلام کرد: قرار بر این شده که سازمان آتش‌نشانی تا پایان اردیبهشت ماه، اسامی مالکینی را که به هیچ‌وجه اقدام به ایمن‌سازی نکرده‌اند، به دادستانی ارسال کند تا قوه قضاییه نیز اقدامات لازم را برای الزام مالکین به ایمن سازی انجام دهد.

بنا براعلام سایت شهر، وی با بیان اینکه ۳۳ هزار ساختمان در تهران در دسته‌بندی بحرانی، پرخطر، میان خطر و کم خطر قرار دارند، یادآور شد: ۱۲۹ ساختمانی که بارها از آن نام برده شده در وضعیت بحرانی بودند و تمام این ساختمان‌ها در اولویت اول ایمن‌سازی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۲-۲۳ ۱۰:۵۰

باسلام شهرداریهای در خصوص اینکه مدت عمر مفید ساختمان چقدر هست باید دستورالعمل صادر کنند تا مالکان واحدهای مسکونی بر این اساس بتونند اقدام نمایندالبته موضوع بناهای تاریخی هم باید مد نظر قراربگیره تا از این موضوع سوء استفاده نشه