علی محمدی کیا در گفتوگو با ایسنا به آخرین اقدامات صورت گرفته در سال گذشته و اولویتهای ۱۴۰۲ اشاره و اظهار کرد: جریان سازی و مسیر توسعه شهرستان بهصورت جزیرهای در بخشهای مختلف انجام و در برخی از عرصهها هم هیچ اتفاقی رقم نخورده بود که در سال گذشته با ایجاد تغییرات مدیریتی و نظاممند کردن فعالیتها این نقص تا حدی جبران شد.
وی افزود: ۱۰ مدیر ادارات این شهرستان به دلیل ارتقا و یا ضعف در انجام وظایف محوله تغییر پیدا کرده و از نیروهای جوان و دارای تخصص و با روحیه جهادی برای تصدی فعالیتهای مدیریتی استفاده شد.
به گزارش ایسنا، فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه همین تغییرات اداری توانست جان تازهای به فعالیتهای مدیریتی ببخشد، تصریح کرد: بعضی از این مدیران به دلیل کهولت سن و یا بیبرنامگی فعالیتها را راکد کرده و به بدنه مدیریت شهرستان آسیب میزدند.
وی ادامه داد: تغییرات مدیریتی در تعدادی از ادارات دیگر شهرستان در سال جاری رقم میخورد تا اینکه با ایجاد یک تیم منسجم اداری بتوانیم برنامه توسعه تیران و کرون را رقم بزنیم.
محمدی کیا اضافه کرد: در این میان اداره تعزیرات حکومتی نیز در منطقه مستقر و این نیاز ۱۰ ساله رفع شد.
فرماندار تیران و کرون با اشاره به اقداماتی که در برخی از بخشهای شهرستان رقم خورده، گفت: فعالیت جزیرهای نمیتواند به تنهایی تحولآفرین باشد و نیاز به همافزایی و تعامل بین بخشی است.
به گفته وی، بعضی از مدیران بیبرنامه و یا بدون همکاری بین بخشی فعالیت دارند که نبود همافزایی منجر به شکست و یا اتلاف منابع شده و هدف محقق نمیشود.
فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه همکاری مشترک اداری و با نقشه راه مشخص در اولویت قرار گرفته، گفت: در همه حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی و گردشگری به این تحول و دگرگونی نیاز داریم.
وی ادامه داد: نبود همکاری مشترک و غفلت از سرمایههای موجود در شهرستان باعث شده، تا اصناف این خطه کمتر از صنایع کشاورزی مدرن مثل گلخانهها بهره ببرند و یا حجم تردد بالا در جادهها نتوانسته چرخ گردشگری را به تکاپو بیشتر بیندازد و سرمایهگذاران را نفع رساند.
محمدی کیا با بیان اینکه اگر همکاریهای مشترک ایجاد شود مردم و سرمایهگذاران منفعت میبرند، تصریح کرد: حلقههای تولید به سبب همین نبود همکاری و همافزایی در هیچ حوزهای بهصورت کامل تکمیل نشده و بسیاری از فرصتهای شغلی به مرحله عمل نرسیده است.
وی در حوزه فرهنگی و آموزشی نیز همین موضوع را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: دستگاههای فرهنگی، ورزشی، هنری، مذهبی و قرآنی کمتر از سرمایهگذاران استفاده کرده و نتوانستهاند بخش مردمی و مؤسسات مردم نهاد را فعال کنند.
محمدی کیا یادآور شد: حوزه گردشگری و تولید صنایعدستی این شهرستان یک فرصت بالقوه محسوب میشود که سرمایهگذاران هم وارد شدهاند، اما کمتر شاهد رویدادهایی در این عرصه و جذب توریست و یا نشاط اجتماعی مردم بودهایم که همه ناشی از ضعف در آن حوزه اداری و عدم برقراری تعامل با دیگر دستگاهها است.
تکمیل حلقه تولید در تیران و کرون
فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه رونق تولید جز برنامههای مهم این منطقه است، گفت: تولید در بخش کشاورزی و صنعتی وضع خوبی دارد و تا حد بهرهگیری از روشهای دانشبنیان و تولیدات نوین پیش رفته، اما برند سازی و بستهبندی و فعالیتهای صادراتی مغفول مانده است.
وی تلاش مدیریت شهرستان را بر ایجاد فرآیندهای پس از تولید اعلام کرد و افزود: تسهیلات بانکی و حمایتهای زیرساختی در این خصوص ایجاد میشود.
محمدی کیا، راهاندازی پایانه صادراتی غرب اصفهان در این شهرستان را اقدامی اساسی بیان کرد و ادامه داد: مجوزهای آن صادر شده و با معرفی سرمایهگذار این موضوع رقم میخورد.
وی ایجاد بازار صادراتی در کشورهای دیگر به واسطه ایجاد شرکتهای توانمند و اقماری همین شهرستان را از دیگر اقدامات دانست و یادآور شد: همسویی همه بخشها لازم است.
نشاط اجتماعی با بهرهگیری از فرصتهای درونی
فرماندار تیران و کرون، فرصتهای گردشگری تاریخی و طبیعی در این خطه را سرمایه مناسبی برای رونق صنعت گردشگری و جذب توریست اعلام کرد و گفت: علاوه بر این با تعریف رویدادهای فرهنگی و هنری و برگزاری تورهای گردشگری داخلی میتوانیم به نشاط اجتماعی کمک کنیم.
وی توانمندی مراکز فرهنگی و هنری و مؤسسات مردمی را زیرساخت مناسبی برای مردم منطقه دانست و گفت: با فعالسازی نقش هنرمندان و فعالان هنری میتوانیم شاهد رویدادها و مناسبات فرهنگی و هنری متعدد باشیم.
فرماندار تیران و کرون ورزش را یک مؤلفه اساسی برای ایجاد نشاط اجتماعی دانست و افزود: مسابقات و برنامههای ورزشی رنگ و بوی خوبی ندارد و نیازمند برنامهریزی و حمایت از این بخش است.
جلوگیری از انزوای دانشگاهها در توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان
محمدی کیا با بیان اینکه کمتر از دانشگاههای این شهرستان در تصمیم سازیها استفاده میشود، خاطرنشان کرد: بنیه علمی و پژوهشی خوبی در سه دانشگاه تیران و کرون وجود دارد اما ارتباط مؤثر با آنان برای صنعت، فرهنگ و هنر، نیازهای اجتماعی و توسعه شهرستان برقرار نشده است.
وی برقراری ارتباط علمی بخش اجرایی را جزء اولویتهای سال جاری عنوان کرد و گفت: تعامل صنعت و جامعه با دانشگاهها در یک برنامه مشخص لازم بوده و جای خالی آن احساس میشود.
انتهای پیام
نظرات