• پنجشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402022113832
  • خبرنگار : 50212

ضرورت ترویج فرهنگ رضوی در برنامه های دهه کرامت

ضرورت ترویج فرهنگ رضوی در برنامه های دهه کرامت

ایسنا/مرکزی دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی بر ضرورت ترویج فرهنگ رضوی اط طریق اجرای محتوای غنی و جذاب در برنامه های دهه کرامت تاکید کرد.

محمد بخشی ۲۱ اردیبهشت در جلسه هم اندیشی، تعامل و کارگاه آموزشی مسئولان کانون‌های عمومی و تخصصی ساوه و زرندیه در بارگاه امامزاده سید اسحاق (ع) ساوه، افزود: شبکه خادمیاری در کشور با هدف محرومیت زدایی از جامعه و کمک به نیازمندان با حال و هوای امام رضایی راه اندازی شده و موجب تقویت مودت و ارادت مردم به اهل بیت علیهما السلام شده است.

وی با اشاره به اینکه خادمیاران رضوی به صورت افتخاری در سراسر کشور خدمات متناسب با نیاز جامعه را ارائه می دهند، اظهار کرد:  تقویت بستر نیروی انسانی موجب توسعه فعالیت ها خواهد شد و باید با تمام ظرفیت خدمات لازم را تدوین و ارائه کرد.

بخشی با اشاره به در پیش بودن دهه کرامت اظهار کرد:  کانون های خدمت رضوی برنامه ریزی لازم برای هدف‌گذاری و اجرای برنامه های متنوع را در دستور کار قرار دهند. حضور خادمان رضوی در استان فرصت مغتنمی برای ترویج فرهنگ رضوی است و باید از شبکه خادمیاری با همفکری و تعامل، بهترین بهره برداری صورت گیرد.

وی خواستار پرهیز خادمیاران از هرگونه فعالیتی که شائبه سیاسی کاری دارد شد و افزود: فراهم کردن بستر اعزام زائران به حرم رضوی و انجام فعالیت های جانبی فرهنگی یک اولویت در اقدامات کانون های خدمت رضوی است.

مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه نیز گفت: خدمت به عنوان خادمیار در جامعه توفیقی است که باید شکرگزار آن باشیم زیرا بسیاری از افراد آرزوی لحظه‌ای خدمت در حرم امام رضا(ع) را دارند.

سید رضا طباطبایی گفت: ۱۹ کانون تخصصی در کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه ارائه دهنده خدمات در حوزه‌های سلامت، بانوان، علمی، ایثار و شهادت، جوانان، حقوقی، ورزشی، فرهنگی، خبر و فضای مجازی و ... هستند، ضمن اینکه ۱۵ کانون عمومی در مساجد و محلات شهرستان و نیز شهرهای آوه، غرق آباد و نوبران با هدف رسیدگی به مشکلات نیازمندان و فقرزدایی تشکیل شده است.

وی از تحقق عینی و ترویج شعار "خدمت کریمانه؛ جهاد عالمانه" در فعالیت های کانون های عمومی و تخصصی خدمت رضوی در این شهرستان و برگزاری برنامه های متعدد و تولید محتواهای فرهنگی، معنوی و اجتماعی در طول یک سال گذشته خبر داد و  اظهار کرد:بزرگ‌ترین افتخار آستان قدس رضوی خدمت‌ به زائران امام رضا(ع) بوده و شبکه خادمیاری در شهرستان ساوه نیز برنامه هایی با شعارمحوری اعلام شده از سوی آستان قدس رضوی که "خدمت کریمانه؛ جهاد عالمانه" است، انجام داده است.

وی در ادامه گفت: جلسات ستادی کانون مرکزی بطور مستمر تشکیل و برنامه های متناسب با نیاز شهرستان و جامعه هدف در این جلسات پیش بینی و هدفگذاری شده و با بهترین کیفیت به اجرا درآمده است. ارتقای کمی و کیفی برنامه و خلاقیت و تنوع در نوع برنامه و شیوه اجرا یک اصل است.

وی گفت: توزیع مستمر بسته های معیشتی، غذای گرم، مایحتاج تحصیلی دانش آموزان، خرید وسایل منزل، آزادسازی زندانیان غیرعمد، تلاش برای جلب رضایت محکومین به اعدام، اعزام زائر اولی ها به مشهد مقدس، بزرگداشت مناسبت های ملی و مذهبی و سرکشی از خانواده نیازمندان محوری ترین برنامه های کانون های عمومی بوده است.

وی بیان کرد: تشکیل کانون های خدمت رضوی در شهرهای غرق آباد، آوه، یل آباد، نوبران و شهر صنعتی کاوه از جمله اقدامات مثبت برای گسترش فرهنگ رضوی در شهرها و روستاهای تابعه ساوه بوده است.

طباطبایی افزود: کسب رتبه اول تیم ورزشی فوتسال کانون مرکزی خدمت رضوی ساوه در سطح استان با تلاش کانون ورزشی، سرکشی مستمر از خانواده معظم و معزز شهدا و ایثارگران به همت کانون ایثار و شهادت، بزرگداشت مناسبت های ملی و مذهبی، تولید محتوا با حال و هوای امام رضایی به صورت روزانه و مستمر در وقت سلام، تقویم روزانه، احادیث و ... از دیگر برنامه ها بوده است.

مسئول کانون خدمت رضوی شهرستان زرندیه نیز گفت: مهمترین مطالبه مردم تشرف به حرم امام هشتم (ع) است که با یک برنامه ریزی دقیق می توان آنرا به یک کار فرهنگی عظیم تبدیل کرد.

قاسم مفیدی افزود: توزیع بسته های معیشتی، گوشت قربانی، جهیزیه، اعطای وام، مایحتاج تحصیلی دانش آموزان و ارائه خدمت در چایخانه حرم رضوی از محوری ترین فعالیت های کانون خدمت رضوی در زرندیه بوده است.

وی گفت: اهتمام جدی خادمیاران رضوی بر تقویت حال هوای امام رضایی با انجام فعالیت های متناسب با نیاز شهرستان وجود دارد و برکات و دستاوردهای زیادی بر جای گذاشته است.

بر اساس این گزارش ارائه گزارش توسط نمایندگان کانون های خدمت رضوی ساوه و زرندیه و نیز بیان عملکرد کانون ها همراه با کارگاه آموزشی خادمیاران از دیگر برنامه های این جلسه بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha