• پنجشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402022113831
  • خبرنگار : 30057

پیامد مهاجرت افراد متخصص از شرکت‌ها و از کشور

پیامد مهاجرت افراد متخصص از شرکت‌ها و از کشور

به اعتقاد فعالان حوزه کسب و کارها بسیاری از پست‌های سازمانی به دلیل مهاجرت افراد از سازمان‌ها و یا کشور خالی مانده که این امر برای سازمان‌ها ضربه زننده است.

به گزارش ایسنا، در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس در بخش استیج اینوتکس، پنلی با موضوع "شرکت‌ها با جای خالی متخصصان چه می‌کنند؟ برگزار شد.

علی آب روشن مدیر جذب و توسعه منابع انسانی یکی از کسب و کارهای فناوری در این پنل گفت: مهاجرت نیروی متخصص در کسب و کارها به دو گونه مهاجرت از کشور و مهاجرت از یک کسب و کار خود را نشان داده است و ما به عنوان یک شرکت و کسب و کار، در این شرایط باید تمام تمرکز خود را به روی این امر متمرکز کنیم که در کمترین زمان ممکن از نیروی متخصص شرکت بهره‌وری و ارزش افزوده ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر افراد، به سازمان‌ها متعهد نیستند بلکه تمرکز آنها بر روی خودشان و اهدافشان است و این رویکرد سبب شده که حتی در دنیا ماندگاری افراد متخصص در سازمانها به کمتر از دو سال کاهش یاید.

آب روشن، ادامه داد: شرکت‌ها برای ماندگاری افراد متخصص و کلیدی خود از چندین استراتژی بهره می‌برند که یکی از این استراتژی‌ها اعطای وام‌های کلان و سهام شرکت به این افراد است.

وی با تاکید بر اینکه مهاجرت یک فرد از کشور به کشور دیگر و یا از سازمانی به سازمان دیگر بسیار به شرکت ضربه می‌زند گفت: سازمان‌هایی که کسب وکار آنها فرد محور است می‌توانند برای بهره‌مندی از توان افراد مهاجر خود دور کاری مادام العمر داشته باشند.

وی با ابراز تاسف از اینکه بسیاری از جایگاه‌های تخصصی در سازمان‌ها در حال خالی شدن هستند، خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده غالبا افرادی که تخصص و مهارت بیشتری در کارشان دارند، به دنبال مهاجرت هستند.

کمبود نیروی متخصص

در این پنل همچنین امیر آذری مدیر دپارتمان تخصصی یکی از شرکت‌های فناور گفت: متاسفانه ما با توجه به اینکه در اصفهان فعال هستیم، با کمبود نیروی متخصص مواجه هستیم، چرا که در حال حاضر ما با چالش مهاجرت فیزیکی و مهاجرت مجازی مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه، مهاجرت‌ها عمدتا یا برای کسب تجربه جدید و یا به دلیل عدم ثبات اقتصادی در کشور است، اضافه کرد: این بی‌ثباتی اقتصادی و به ویژه فیلترینگ اینترنت که از مهرماه شروع شد، یک ناامیدی در استارتاپ‌ها ایجاد کرده است.

آذری ادامه داد: عدم ثبات اقتصادی اثر مستقیم بر روی برنامه‌های توسعه‌ای شرکت و مهاجرت افراد از کشور و نیز شرکتی به شرکت دیگر شده است.

وی با بیان اینکه استارتاپ‌ها و شرکت‌ها از بی‌ثباتی اقتصادی بسیار ضربه خورده‌اند گفت: ما نیروی قابل توجهی در کشور داریم اما الان وقت صحبت کردن نیست، وقت عمل دولت و حاکمیت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha