عاطفه مدبرنژاد در نشست آسیبهای اجتماعی استان با حضور وزیر کشور با اشاره به بحث جوانی جمعیت در استان افزود: با شروع هفته جمعیت رویداد تحول آفرین مسیر نجات استانی را خواهیم داشت و ۹ تیم در این رویداد حضور خواهند داشت.
وی اظهار کرد: لازمه بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تدوین و اجرای سند کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی توسط دستگاه ها و نهادهای مختلف است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در خصوص توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ۲۷۶ نفر از بانوان غیرتحت حمایت را با کمک کمیته امداد امام خمینی استان توانستیم تحت پوشش و حمایت قرار دهیم.
مدبرنژاد تصریح کرد: طرح توانمندسازی زنان عشایری و روستایی در شهرستان چرام اجرا شد که با شناسایی ظرفیت های بومی این شهرستان انجام گرفت و با نتایج خوبی به اتمام رسید.
وی ادامه داد: در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد پارک مادر و کودک نداریم، نیاز است که چنین پارکی با امکاناتی از جمله مرکز مشاوره، مرکز رشد، کتابخانه و دیگر امکانات را داشته باشد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: استاندار کهگیلویه و بویراحمد حمایت ویژه ای از امور بانوان دارند اما انتظار داریم که با حمایت دولت در سه شهر اصلی استان شامل یاسوج، دهدشت و گچساران این طرح اجرا شود.
مدبرنژاد تاکید کرد: در فرایند تولید نیاز است بازاری در نظر بگیریم تا چرخه اقتصادی تکمیل شود و زنان بتوانند محصولات خود را در جایی به فروش برسانند. در مناطق حاشیه نشین مثل «مادوان» نیز نیاز داریم مکان های تفریحی برای بانوان داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: انتظار داریم نگاه ویژه ای که این دولت به زنان دارد، در این موارد نیز خود را نشان دهد و بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات