• چهارشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۲۲:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402022013364
  • خبرنگار : 90057

پولتیکو: انگلیس با گذر از خط قرمز در اوکراین ، «آرامش» به واشنگتن هدیه داد

پولتیکو: انگلیس با گذر از خط قرمز در اوکراین ، «آرامش» به واشنگتن هدیه داد

پولتیکو نوشت: گزارش‌هایی مبنی بر ارسال موشک‌های دوربرد بریتانیا به اوکراین باعث شد ،مقامات دولت بایدن، نفس راحت بکشند.

به گزارش ایسنا، قانونگذاران آمریکایی ارائه تسلیحات دوربرد به اوکراین را اقدامی بیش از حد دانسته و از این اقدام حمایت نکرده اند. 

 واشنگتن پست به نقل از منابع ناشناس خود اشاره کرداعلام کرد که بریتانیا قصد دارد موشک های دوربرد به اوکراین بدهد.. به روزنامه NatSec Daily از Politico اعلام کرده که موضع واشنگتن بدون تغییر باقی مانده و پنتاگون قصد ندارد سامانه موشکی تاکتیکی ارتش یا ATACMS را به اوکراین بفرستد، حتی اگر بریتانیا از این خط عبور کند .

بر اساس این گزارش وزارت دفاع بریتانیا خواستار "اظهار علاقه" برای ارائه قابلیت‌های حمله به اوکراین با برد حداکثر 300 کیلومتر (200 مایل) شده است. این عبارت در آگهی تدارکاتی که هفته گذشته توسط صندوق بین‌المللی اوکراین به رهبری بریتانیا ارسال شد، گنجانده شد که به عنوان وسیله‌ای برای ارسال کمک‌های نظامی به کی یف عمل می‌کند. 

این روزنامه می گوید تسلیحات مورد بحث احتمالا موشک های کروز "سایه طوفان" خواهند بود. بر خلاف ATACMS های بالستیک شلیک از زمین، آنها باید از یک سکوی هوایی شلیک شوند، اما برد قابل مقایسه ای دارند.

کی‌یف مدت‌هاست که از کمک‌کنندگان غربی می‌خواهد که به آن توانایی حمله به اهدافی دورتر را بدهند و قول داده است به سرزمین‌هایی که ایالات متحده و متحدانش آن را روسیه می‌شناسند حمله نکند.

موشک سایه طوفان بریتانیا-فرانسه در دهه 1990 توسعه یافت و در تعدادی از عملیات نظامی بریتانیا، از جمله حمله تلافی جویانه در سوریه که ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه به طور مشترک در سال 2018 پس از متهم کردن دمشق به استقرار تسلیحات شیمیایی در دوما انجام دادند، استفاده شد.

به گفته روزنامه واشنگتن پست، احتمال ارسال موشک‌ها توسط بریتانیا به اوکراین در گزارشی به ظاهر محرمانه پنتاگون اعلام شده است. این روزنامه افزود: هنوز تصمیم نهایی در این مورد گرفته نشده است.

لندن رکورد ارسال انواع جدید سلاح به اوکراین را دارد. در ماه ژانویه، تصمیم خود را برای تحویل 14 تانک اصلی چلنجر اعلام کرد که باعث شد آلمان و ایالات متحده تعهدات مشابهی را در مورد زره پوشان خود انجام دهند.

یک مقام انگلیسی در توضیح تمایل لندن برای تشدید تنش به روزنامه پست گفت: «این موضعی است که بریتانیا می‌تواند انجام دهد [زیرا] روسیه به هر حال ما را چندان دوست ندارد».

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha