• چهارشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402022012943
  • منبع : نمایندگی زنجان

روایت معلمی که حامی شد/ برکت زندگیم حاصل کمک به ایتام است

روایت معلمی که حامی شد/ برکت زندگیم حاصل کمک به ایتام است

ایسنا/زنجان خانم مریم محمدی ۳۰ سال از عمر خود را در راستای کمک به دانش‌آموزان کم‌توان ذهنی و اوتیسم صرف کرده اما با وجود دشواری‌های زیاد در مسیر آموزش این دانش‌آموزان، همچنان با روحیه‌ای شاد و پرانرژی از عشق و علاقه فراوان خود برای کار کردن و بودن در کنار چنین کودکانی است.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، هفته معلم بهانه خوبی برای قدردانی از معلمانی است که با آموزش‌وپرورش فرزندان این مرزوبوم، در مسیر رشد و پیشرفت کشور تلاش می‌کنند.

معلمانی که از هیچ کوششی برای آموزش درس زندگی به دانش‌آموزان فروگذار نیستند و عاشقانه و صبورانه جلوه‌ای از شکوه ایثار و فداکاری را در صحنه کلاس درس به نمایش می‌گذارند. در این میان اما معلمان مدارس استثنایی به واسطه کار با دانش‌آموزانِ با نیاز ویژه، وظیفه سنگینی بر دوش دارند.

معلم گزارش ما علاوه بر اینکه ۳۰ سال عمر خود را صرف آموزش کودکان استثنایی کرده حالا در حوزه حمایت از کودکان بی‌سرپرست و نیازمند هم برآمده و به عنوان حامی با کمیته امداد همکاری دارد.

خانم مریم محمدی ۳۰ سال از عمر خود را در راستای کمک به دانش‌آموزان کم‌توان ذهنی و اوتیسم صرف نموده اما با وجود دشواری‌های زیاد در مسیر آموزش این دانش‌آموزان، همچنان با روحیه‌ای شاد و پرانرژی از عشق و علاقه فراوان خود برای کار کردن و بودن در کنار چنین کودکانی سخن می‌گوید که شنیدنی و شیرین است.

مریم محمدی که هنوز هم پس از بازنشستگی از دوران شیرین معلمی خود سخن می‌گوید، به شیوه آشنایی خود با طرح اکرام کمیته امداد اشاره کرده و گفت: کار ما، کارِ دل است اما معتقدم مهمترین عامل موفقیتم در زندگی در درجه اول ناشی از دعای خیر پدر و مادر، در مراحل بعدی حاصل دعای خیر و محبت همین کودکان است.

وی که هم اکنون حامی ۲ کودک از ایتام تحت حمایت کمیته امداد است، افزود: بنده خودم دو فرزند دارم و دو فرزند دیگر را هم از کمیته امداد به سرپرستی گرفته و ماهیانه مبلغ ناچیزی به آنها کمک می‌کنم.

این معلم بازنشسته زنجانی که کمک به کودکان در وجودش نهادینه شده است، گفت: عشق و علاقه به کودکان در من کهنه نمی‌شود و هنوز هم پس از بازنشستگی فعالیت‌هایی در حوزه کمک به کودکان انجام می‌دهم.

محمدی با اشاره به اینکه حمایت، تربیت و پرورش ایتام یکی از دستورات اسلام است و از مهمترین شاخصه‌های انسانی است که می‌تواند منجر به تعالی فردی هم بشود، اضافه کرد: اینکه انسان ساز باشیم و در مسیر خیر گام برداریم اهمیت بسیار زیادی دارد و در این راستا سعی می‌کنیم در کنار تدریس در مدرسه و پرورش آینده سازان جامعه در زمینه حمایت از ایتام هم تأثیرگذار باشم.

وی با دعوت از خیرین برای مشارکت در طرح اکرام ایتام، افزود: مسلماً در شرایط اقتصادی کنونی محدودیت‌هایی وجود دارد اما حمایت کردن از ایتام انگیزه بسیار زیادی در انسان ایجاد می‌کند و باید به این امر اعتقاد داشته باشیم که ما فقط وسیله هستیم و این خداوند است که چاره‌ساز مشکلات است.

این معلم زنجانی با اشاره به برکت فراوان حمایت از ایتام در زندگی شخصی خود، گفت: مبلغ کمکی که من به ایتام می‌کنم ناچیز است، اما تاثیر برکت کمک به آنها در زندگی من بسیار محسوس است، چه بسا مشکلاتی لاینحلی که برایم پیش آمده و با توسل به خداوند حل شده است که به عقیده خودم از نتایج کمک به این کودکان بوده است.

محمدی با بیان اینکه یکی از موضوعات موثر در کمک بهتر به کودکان یتیم و فرزندان محسنین توانمندسازی آنهاست، اضافه کرد: بنده معتقدم باید از ظرفیت حامیان به صورت هدفمند استفاده کرد و هریک از حامیان و خیران بنا به مهارت و جایگاهی که دارند در توانمندسازی ایتام پیشگام شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha