• چهارشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1402022012794
  • خبرنگار : 71523

شروط و زمان تغییر قیمت خودروهای مونتاژی

شروط و زمان تغییر قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی سرانجام پس از یک ماه کش و قوس درحالی اعلام شد که وزارت صمت طی نامه‌ای خواستار انجام بررسی دقیق‌تر این قیمت‌ها شد؛ موضوعی که سخنگوی شورای رقابت توضیحاتی را درمورد آن ارائه و صراحتا اعلام کرد که قرار نیست قیمت این خودروها تغییر کند، مگر اینکه برخی پارامترها در ماه‌های آینده تغییر کنند.

به گزارش ایسنا، شنبه هفته جاری بود که شورای رقابت اعلام کرد قیمت‌های پیشنهادی سازمان حمایت برای خودروهای مونتاژی که طبق دستورالعمل شورای رقابت تعیین شده است در جلسه این شورا تصویب شد. بر این اساس، قیمت ۱۷ خودروی مونتاژی با سود ۱۷ درصد نیز مشخص شد.

با این حال به نظر می‌رسد قیمت‌های تعیین شده مورد تایید وزارت صمت نیست، چراکه روز گذشته مدیرکل دفتر خودرویی وزارت صمت در نامه‌ای خطاب به رئیس کارگروه خودروی شورای رقابت، ضمن اشاره به بازخوردهای دریافتی از خودروسازان و اینکه تعدیل‌ها در حوزه‌های محدودی اعمال شده، خواستار بررسی بیشتر و دقیق‌تر در قیمت‌های اعلامی و هماهنگی با این دفتر (دفتر صنایع خودرو وزارت صمت) در جهت اصلاح سایر پارامترهای موثر شد.

در این راستا، اسماعیل شجاعی - سخنگوی شورای رقابت  - در یک گفت‌وگوی تلوزیونی توضیحاتی را در این مورد ارائه کرد و گفت: وزارت صمت و سازمان حمایت قیمت‌ها را بر اساس دستورالعمل شورای رقابت تعیین کرده و در اختیار شورا قرار دادند. این موضوع  شنبه نهایی و ابلاغ شد.

وی ادامه داد: اکنون وزارت صمت دوباره اعلام کرده است که خواستار تجدید نظر است و خودروسازان مونتاژی اعتراض دارند، اما نظر شورای رقابت و کارگروه خودروی شورای رقابت این است که آنچه که فعلا تصمیم گرفته شده است به طور قطعی اجرا شود، اگر در فاصله دو تا سه ماه آینده تغییراتی در صورت‌های مالی، نرخ ارز، قیمت‌ها و هزینه های تمام شده صورت گرفت، این موضوع دوباره در کارگروه خودرو  مورد بررسی قرار می گیرد.

سخنگوی شورای رقابت با تاکید بر اینکه هدف شورا این نیست که تولید متوقف یا عرضه دچار مشکل شود، اظهار کرد: نکته اساسی این است که نباید قیمت خودروهای مونتاژ شده به نحوی باشد که اگر خودرو به شکل مستقیم وارد شود، قیمت خودروهای مونتاژی از خودروهای وارداتی بیشتر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha