• شنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404010904119
  • خبرنگار : 50189

سخنگوی طرح ملی کالابرگ:

۸۶ درصد مردم از کالابرگ استفاده کردند/آیا این طرح ادامه خواهد داشت؟

۸۶ درصد مردم از کالابرگ استفاده کردند/آیا این طرح ادامه خواهد داشت؟

ایسنا/کرمان سخنگوی طرح ملی کالابرگ گفت: اجرای این طرح در سه فاز مختلف انجام شده و تاکنون ۸۶ درصد از مشمولان توانسته‌اند از اعتبار خود برای خرید کالاهای اساسی در فروشگاه‌های طرف قرارداد استفاده کنند.

مرجان دبیری ظهر امروز ۹ فروردین در جمع خبرنگاران در کرمان اظهار کرد: این طرح ابتدا برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی اجرا شد و سپس در فازهای بعدی دهک‌های یک تا سه و چهار تا هفت را دربر گرفت. تاکنون ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از این طرح بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به الگوی خرید مردم گفت: با توجه به همزمانی اجرای طرح با ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، ترجیح مردم عمدتا به سمت کالاهای ماندگار مانند حبوبات، برنج، روغن، گوشت و مرغ بوده است. البته این الگو بسته به مناطق مختلف کشور متفاوت است.

دبیری با اشاره به برخی چالش‌های اولیه طرح، افزود: در روزهای آغازین اجرای طرح از ۱۱ اسفندماه، برخی فروشگاه‌ها و مصرف‌کنندگان به خرید کالاهای تکی نظیر روغن و برنج تمایل بیشتری داشتند. اما با برگزاری جلسات متعدد و مدیریت موثر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستگاه‌های استانی، این چالش‌ها به تدریج برطرف شد و اکنون کمبودی در تأمین کالاها وجود ندارد.

سخنگوی طرح ملی کالابرگ درباره ارزیابی اجرای طرح در استان کرمان گفت: بازدیدهای میدانی نشان می‌دهد که هیچ مشکلی در تأمین کالا و خرید شهروندان وجود ندارد و فروشگاه‌ها نیز به خوبی همکاری کرده‌اند.

وی در پایان با اشاره به ادامه‌دار بودن طرح تأکید کرد: در حال حاضر، اجرای مرحله دوم طرح در جریان است اما زمان شارژ مجدد اعتبار مشخص نشده است. مذاکراتی برای تأمین بودجه لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است.

دبیری افزود: از شهروندان تقاضا داریم تنها از طریق سرشماری رفاه پیگیر مانده اعتبار خود باشند و از کلیک کردن روی لینک‌های ناشناس خودداری کنند تا از هرگونه کلاهبرداری اینترنتی جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha