به گزارش ایسنا، سید مهدی هدایت در مورد طرح «پویش محله امن» اظهار کرد: موضوع این است که بتوانیم آخرین وضعیت و شرایطی که در بافت فرسوده داریم را در بحث کارگاهی و اجتماعی و... به روز رسانی کنیم، زیرا قبلا مطالعاتی صورت گرفته و دفاتر توسعه محدوده در این مناطق هستند.
وی افزود: هدف ما این است که بتوانیم آخرین مسائلی را که در بافت فرسوده وجود دارد، از نگاه ذی نفعان و ساکنان این محلات بررسی و از آنها استفاده کنیم. به طوری که حدود ۴۰۰ نفر را با فراخوانی که انجام دادیم از بین دانشجویان علاقمند به حوزه شهرسازی، اجتماعی، فرهنگی و غیره مصاحبه و جذب کردیم.
هدایت در توضیح بیشتر افزود: هدف ما این است که این افراد به عنوان سفیران «پویش امن» از ساعت ۱۵ الی ۱۹ بعد از ظهر در محلات واقع در بافت فرسوده مستقر شوند تا پرسشنامه ای که خروجی چند ساعت کار کارشناسی و مطالعاتی بوده است و با حضور افراد صاحب نظر در حوزه بافت فرسوده تهیه شده، در اختیار سرپرستان خانوار قرار دهند تا پر کنند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه میخواهیم مشکلاتی را که در بافت فرسوده وجود دارد، شناسایی کنیم، گفت: خروجی این پرسشنامه ها این است که بتوانیم مشکلات بافت فرسوده را تجزیه و تحلیل کنیم و در نهایت به پیشنهادات موثر برای خدمات بهتر در بافت فرسوده برسیم.
بر اساس گزارش سایت شهر، وی خاطرنشان کرد: قطعا بعد از اینکه خروجی های «پویش امن» را از مردم و ذینفعان گرفتیم برنامه هایی که انجام خواهد شد بسیار موثر خواهد بود تا بدین ترتیب اتفاقات خوبی در نوسازی بافت فرسوده رقم بخورد.
انتهای پیام
نظرات