• سه‌شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402021912188
  • خبرنگار : 71505

در جلسه امروز شورای شهر تهران صورت گرفت

تعیین تکلیف باغ بودن یا نبودن ۶ پلاک ثبتی پایتخت/تأیید ۱۵ قائم مقام ذیحساب شهرداری تهران

تعیین تکلیف باغ بودن یا نبودن ۶ پلاک ثبتی پایتخت/تأیید ۱۵ قائم مقام ذیحساب شهرداری تهران

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز سه شنبه شش پلاک ثبتی را در خصوص باغ بودن یا نبودن تعیین تکلیف کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و چهل و ششمین جلسه علنی این شورا بررسی پلاک ثبتی‌های مختلف در خصوص باغ بودن یا نبودن را در دستور کار خود داشتند که در همین راستا شربیانی در تشریح پلاک ثبتی ۸.۸۵۲ گفت: این پلاک ثبتی به مساحت ۷۷ متر مربع در منطقه یک واقع شده که در سند آن یک قطعه زمین مزروعی عنوان شده، بر همین اساس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران رأی به باغ بودن این زمین داده است.

اعضای شورای شهر تهران نهایتا پس از بحث و بررسی با اکثریت آراء با نظر کمیسیون شهرسازی شورا مبنی بر باغ بودن این زمین موافقت کردند.

شربیانی در ادامه با اشاره به پلاک ثبتی ۸.۹۲۷۶، یاد آور شد: این زمین به مساحت ۳۰۱۷ متر مربع در منطقه یک واقع شده و با توجه به اینکه پیشتر رأی باغ بودن شورای شهر را دارد و حد نصاب درختان لازم را نیز دارد کمیسیون شهرسازی شورا رای به باغ بودن این زمین داده است.

اعضای شورای شهر تهران با اکثریت آراء با نظر کمیسیون شهرسازی مبنی بر باغ بودن این زمین موافقت کردند.

شربیانی در ادامه به پلاک ثبتی ۷.۱۴۰۵ اشاره کرد و افزود: این زمین به مساحت ۱۸۷۰ متر مربع در منطقه ی واقع شده و در سند آن یک قطعه زمین با گستره قالب انبوهی از درختان عنوان شده، بر همین اساس کمیسیون شهرسازی شورا رأی به باغ بودن این زمین داده است که در نهایت اعضای شورای شهر تهران نیز با اکثریت آراء با نظر کمیسیون شهرسازی مبنی بر باغ بودن این زمین موافقت کردند.

شربیانی با اشاره به پلاک ثبتی‌های ۲۹۶۱.۲ و ۲۹۶۱.۳، اظهار کرد: این پلاک ثبتی در منطقه یک واقع شده و با توجه به اینکه پیشتر رأی باغ بودن در شورای شهر تهران دارد و در سند آن نیز یک قطعه باغ اعلام شده است کمیسیون شهرسازی رأی به باغ بودن این زمین داده است.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز با اکثریت آراء با نظر کمیسیون شهرسازی مبنی بر باغ بودن این زمین موافقت کردند.

شربیانی همچنین به پلاک ثبتی ۷.۱۴۸۱ اشاره کرد و افزود: این زمین به مساحت ۲۷۶۷ متر مربع در منطقه یک واقع شده که در سند آن یک قطعه زمین مشجر عنوان شده، بر همین اساس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران رأی به باغ بودن این زمین داده است که اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز نهایتا پس از بحث و بررسی با اکثریت آراء با نظر کمیسیون شهرسازی شورا مبنی بر باغ بودن این زمین موافقت کردند.

تایید ۱۵ قائم مقام ذیحساب معرفی شده شهرداری در صحن علنی شورا

به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران همچنین در یکصد و چهل و ششمین جلسه علنی این شورا بررسی لایحه شهرداری تهران در خصوص معرفی ۱۵ نفر از کارکنان رسمی شهرداری تهران برای انتصاب قائم مقام ذیحساب به صحن شورا را در دستور کار داشتند که در همین راستا میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران ضمن معرفی ۱۵ نفر از کارکنان رسمی شهرداری تهران گفت: بر اساس رویه جدیدی که توسط کمیسیون برنامه و بودجه در این دوره شورا پایه گذاری شده ذیحسابانی که توسط شهرداری پیشنهاد می‌شوند هم در آزمون تخصصی مکتوب و هم در مصاحبه‌هایی که توسط خبرگان و کارشناسان توانمند حوزه ذیحسابی شورا و شهرداری انجام می‌شود ارزیابی می‌شوند. نتایج این ارزیابی در کمیسیون برنامه و بودجه مطرح و در صورتیکه در کمیسیون مصوب شود در صحن شورا ارائه خواهد شد.

در ادامه مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری نیز گفت: در شورا مصوبه‌ای وجود دارد با عنوان نظام نامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب شهرداری تهران که مصوبه‌ کاملی است. سوالی که در اینجا مطرح است اینکه تکالیفی در این مصوبه پیش بینی شده که بخشی از آن مربوط به شورا و بخشی مربوط به شهرداری است. ابتدا درخواست می‌کنم گزارشی در این خصوص که آیا این تکالیف برای ذیحسابان انجام پذیرفته یا خیر؟ به صحن شورا ارائه شود.

در ادامه مظفر در پاسخ به سوال عباسی گفت: نخست اینکه مصوبه‌ای که به آن اشاره شد هنوز ابلاغ نشده و جنبه قانونی ندارد. از این جهت که به شورای حل اختلاف شهر ارجاع شده و مورد تایید فرمانداری نبوده، واقعیت این است که یک ارتقاء حرفه‌ای انجام شده و در تشخیص و بررسی سوابق مراحل زیادی طی شده که بیش از ۹۵ درصد نکات مندرج در مصوبه مورد توجه قرار گرفته است.

مهدی چمران ریاست شورا نیز در جریان بررسی این لایحه گفت: هنگامی که ذیحساب مورد تایید شورا قرار می‌گیرد یعنی باید چشم شورا در مسائل حسابرسی باشد. اگر موردی خلاف قانون صورت پذیرفت حتی با دستور شهردار و رئیس سازمان حتما باید مسئولیت را خود رئیس یا مسئول بپذیرد و آن را مکتوب کند. در غیر اینصورت ذیحساب یا قائم مقام وی مسئول خواهند بود. ما این انتظار را از همکاران خود در شهرداری داریم که اگر خلافی صورت گرفت حتما به شورا منعکس کنند تا ما برای بررسی موضوع در جریان قرار بگیریم.

قویدل مدیرکل مالی شهرداری تهران نیز در جریان بررسی این لایحه گفت: در خصوص بحث قائم مقام ذیحساب و ۱۵ نفری که معرفی شدند چهار نفر خانم هستند و پنج نفر از افراد معرفی شده کمک ذیحساب بوده که ارتقاء پیدا کرده‌اند و همگی دارای سوابق مالی در حوزه‌های مختلف شهرداری هستند.

وی ادامه داد: دونفر از این افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد و ۱۲ نفر بیشتر از ۲۰ سال سابقه کار در شهرداری دارند و علی رغم اینکه دستورالعمل ابلاغ نشده اما در انتخاب این افراد شرایط را با موارد دستورالعمل انطباق دادیم لذا افرادی که معرفی شده‌اند از کارکنان رسمی شهرداری تهران و دارای مدارک تحصیلی مرتبط هستند و بیش از سه سال در حوزه‌های مالی مطرح شده فعالیت داشته‌اند.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha