میکائیل باقری در گفتوگو با ایسنا، جزئیاتی از برگزاری اجلاس نماز دانش آموزی ارائه و اظهار کرد: این اجلاس در روز ۲۱ اردیبهشت در شیراز برگزار و از ۷۰ فعال حوزه اقامه نماز در حوزههای مختلف شامل ۳۰ دانش آموز، پنج معلم، پنج مربی پرورشی، پنج مدیر مدرسه، سه امام جماعت، سه مدرس آموزش خانواده، سه تن از اولیای دانشآموزان، سه خدمتگزار، سه عضو هیئت امنای مسجد، سه خیّر، سه نهاد و موسسه همکار و ... تجلیل می شود.
وی افزود: برنامههای اجلاس، دانشآموز محور است؛ البته باید تاکید کرد که این اجلاس به معنای پایان فعالیتهای اقامه نماز در مدارس نیست، بلکه یک ریلگذاری برای سال آینده صورت میگیرد و الگوی فعالیتهای سال آتی حوزه اقامه نماز در مدارس خواهد بود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش درباره چگونگی برگزاری اجلاس نماز نیز گفت: اجلاس طی یک فرآیند مشخص که از مهرماه سال جاری با عنوان «نور چشم» و مجموعه فعالیتهای توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در سطح مدارس سراسر کشور برگزار شد، شکل گرفت.
باقری ادامه داد: براساس کتاب ندای رحمت (۲) چهار فعالیت را با عناوین طرح «محراب» برای اقامه نماز جماعت دانشآموزان در مدارس، طرح «بهار بندگی» برگزاری جشن تکلیف دانشآموزان دختر و پسر، طرح «سه میم» شرکت بیش از ۳۰۰۰ مدرسه در کشور در فعالیتهای اقامه نماز و اجرای طرح پیوند منزل، مدرسه و مسجد و اجرای طرح «چون و چرا» با هدف برگزاری جلسات گفتمانهای دینی برای توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز بین دانشآموزان در مدرسه تعریف کردیم.
وی اضافه کرد: در این فرآیند، فعالان مختلف در عرصه اقامه نماز را شناسایی کردیم که در محورهای مختلف و در چهار سطح مدرسه، منطقه، استان و کشور معرفی و تجلیل میشوند.
انتهای پیام
نظرات