مهرداد سفیدگران در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این طرح چند سالی هست که در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین و آشخانه به مرحله اجرا درآمده است.
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک یکی از مشکلات اجرای این طرح بوده است، گفت: در حال حاضر این مشکل مرتفع شده و اگر کمبودی نیز وجود داشته باشد به اندازه یک یا ۲ پزشک است.
سفیدگران افزود: شهر آشخانه یکی از شهرهایی بود که بیشترین مشکل را در ارتباط با کمبود پزشک داشت اما اکنون مشکل حل شده و تعداد پزشکان به ۶ نفر رسیده است.
به گفته وی طرح مذکور ۶۹ درصد از جمعیت شهر آشخانه را تحت پوشش قرار داده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درصدد اجرای طرح پزشک خانواده است که با اجرای آن، تمامی این برنامه ها تحت الشعاع آن قرار می گیرد و پروژه به صورت کامل تر اجرایی خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا، از اجرای طرح پزشکی خانواده شهری در استان از اول اردیبهشت ماه امسال خبر داد و گفت: این طرح همزمان با سراسر کشور در شهرستان مانه و سملقان اجرایی شده است.
دکتر جواد شاهین فر با بیان اینکه زیرساخت های اجرای طرح در استان فراهم شده است، اظهار کرد: این طرح در راستای ایجاد پوشش همگانی و عدالت در سلامت استان، ارائه خدمات سلامت فراگیر با رویکرد تقدم پیشگیری بر درمان و توجه به اولویت های جامعه در این حوزه اجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه اجرای برنامه پزشکی خانواده منجر به تحقق و اجرای نظام ارجاع می شود، اضافه کرد: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۳ سطح خدماتی تعریف شده که افراد در سطح یک، مشمول انواع مراقبت ها، چه پیشگیرانه و چه درمانی که توسط تیم سلامت با مسئولیت پزشک خانواده است، میشوند.
انتهای پیام
نظرات