• یکشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۳:۰۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1402021710027
  • خبرنگار : 50072

پایانی برای بحران بانکی آمریکا نیست

پایانی برای بحران بانکی آمریکا نیست

معاملات در بانک‌های ایالات‌متحده با گسترش وحشت مالی متوقف شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از راشا، دو بانک دیگر ایالات‌متحده سهام خود را معلق کردند؛ این اقدام طی بحبوحه بدترین بحرانی که از سال ۲۰۰۸ تاکنون مشاهده نشده و به بخش مالی این کشور وارد شده است، انجام شد.

رگولاتورها به‌طور موقت معاملات سهام پک وست (PacWest) مستقر در لس آنجلس و اتحاد غربی آریزونا را پس از کاهش شدید قیمت‌ها به حالت تعلیق درآوردند.

پک وست، اواخر روز چهارشنبه گفت که در حال مذاکره با شرکای بالقوه و سرمایه‌گذاران در مورد گزینه‌های استراتژیک پس از کاهش ۶۰ درصدی سهام آن است.

این بانک اعلام کرد که به تازگی چندین شریک و سرمایه‌گذار بالقوه با این شرکت تماس گرفته‌اند و بحث‌ها در حال انجام است اما سرمایه‌گذاران اطمینان نکردند و این فروش در روز پنجشنبه ادامه یافت و سهام پک وست ۵۰ درصد سقوط کرد و سایر بانک‌های منطقه‌ای را تحت تاثیر قرار داد.

وسترن الیانس نیز قبل از توقف معاملات ۴۵ درصد سقوط کرد. سهام این بانک در سال جاری تاکنون بیش از ۶۰ درصد از ارزش خود را کاهش داده است.

یکی دیگر از بانک‌های متوسط دیگر،  فرست هورایزن (First Horizon)، تقریبا ۴۰ درصد از ارزش خود را در روز پنج‌شنبه پس از لغو تصاحب ۱۳.۴ میلیارد دلاری برنامه‌ریزی شده توسط بانک تورنتو-دومینیون کانادا از دست داد.

بیل آکمن، مدیر عامل صندوق سرمایه‌گذاری پرشینگ اسکوئر نیویورک گفت: ما برای رفع این مشکل وقت کم داریم. قبل از اینکه شرکت بیمه سپرده فدرال و دولت ما بیدار شود، چند ورشکستگی غیرضروری بانک دیگر را باید تماشا کنیم؟ ما اکنون به یک رژیم تضمین سپرده در سراسر سیستم نیاز داریم.

وی هشدار داد که کل سیستم بانکی منطقه‌ای ایالات‌متحده در خطر است. اعتماد به یک موسسه مالی در طول دهه‌ها ایجاد می‌شود و در چند روز از بین می‌رود.

توسعه بحران بانکی پس از آن صورت گرفت که یک بانک متوسط دیگر به نام فرست ریپابلیک، توسط رگولاتورهای ایالات‌متحده توقیف شد و اوایل این هفته به جی چی مورگان فروخته شد. سپرده‌گذاران ۱۰۰ میلیارد دلار از فرست ریپابلیک بیرون کشیده بودند زیرا می‌ترسیدند جایگاه نگهداری پولشان دیگر امن نباشد.

این بانک پس از بانک‌های سیلورگیت، سیلیکون ولی و سیگنچر به چهارمین وام‌دهنده ایالات‌متحده تبدیل شد که در سال جاری سقوط کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha