• پنجشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402021408760
  • خبرنگار : 50513

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان:

شهر زنجان به فضای تفرجگاهی بیشتری نیاز دارد 

شهر زنجان به فضای تفرجگاهی بیشتری نیاز دارد 

ایسنا/زنجان رئیس شورای اسلامی شهر زنجان گفت:  شهر زنجان به فضای تفرجگاهی بیشتری نیاز دارد و باید وقت و توان بیشتری در این‌خصوص صرف شود.

مجید ناصحی‌مقدم ظهر امروز (۱۴ اردیبهشت‌ماه) در نشست مطبوعاتی رئیس شورای اسلامی شهر زنجان، ضمن تبریک روز ملی شورا، با اشاره به سابقه تشکیل شورای شهر، اظهار کرد: پس از انقلاب اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ امام‌خمینی (ره)، فرمانی تاریخی به شورای انقلاب اسلامی صادر کرد؛ این فرمان در جهت مشارکت آحاد مردم ایران در تعیین سرنوشت خویش، و مبنی بر تشکیل شوراهای اسلامی و تثبیت حاکمیت ملت ایران بر سرنوشت‌شان بود. 

وی با بیان اینکه مسئولان برای حل مشکلات مردم باید با آنها آشنا باشند، تصریح کرد: شورای شهر در ارتباط با مردم است‌. مردم حس ششم شورا هستند و می‌توانند مسائل و مشکلات را به شورا انعکاس دهند. یکی از مسائل حائز اهمیت این است که شورا برای برطرف کردن انتظارات مردم اختیارات لازم را ندارد و محدودیت‌های موجود، مانعی برای شوراها است. 

ناصحی‌مقدم با بیان اینکه از بهمن ۱۴۰۰ عملیات اجرایی واقعی در شهرداری زنجان اتفاق افتاد، ادامه داد: تکمیل پروژه‌های ناتمام مهم موجود در شهر زنجان از اقدامات قابل توجه است؛ بازخوردی که از کامل شدن پروژه‌ها از سمت مردم دیده می‌شود مایه امیدواری و خوشحالی است. تدوین بودجه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ خوشبینانه بود و سعی شد درآمدها را به طور محتاطانه ببینیم تا شهرداری با مشکل مواجه نشود و بتواند کارها را به طور مطلوب پیش ببرد. 

وی افزود: بودجه‌ای که برای آسفالت‌ریزی معابر در نظر گرفته شد کفاف نخواهد داشت و سعی شد حجم گسترده‌ این کار انجام شود تا حد زیاد، کمبودی که در سال‌های گذشته بود جبران شود. ۱۶۷ هزار تن آسفالت‌ریزی شد که قابل مقایسه با حجم آسفالت‌ریزی در سال‌های گذشته نیست. 

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به محورهای سیاست‌گذاری برای سال ۱۴۰۲، متذکر شد: در سال ۱۴۰۲ اقدامات و عملکرد با توجه به سیاست‌گذاری‌ها بوده و به آن سمت حرکت خواهد شد. اولین و مهم‌ترین محور، ایجاد تفرجگاه‌ها و توسعه آنها است. شهر زنجان به فضای تفرجگاهی بیشتری نیاز دارد و باید وقت و توان بیشتری در این‌خصوص صرف شود. در همین راستا سال گذشته کلنگ‌زنی و ایجاد پارک هاشمی‌نژاد صورت گرفت که بوستان شهر نام‌گذاری شد. سعی می‌شود که طرح‌ها تئوریک و بر روی کاغد نباشند و به سوی اجرایی شدن آنها حرکت کنیم. 

وی با اشاره به دومین محور سیاست‌گذاری ۱۴۰۲، اذعان کرد: دومین محور سیاست‌گذاری، مسئله ترافیک و حمل و نقل عمومی است. ترافیک شهری و بخش حمل و نقل عمومی دارای مشکل هستند و الگوی حمل‌ونقل عمومی صحیح نیست؛ در این خصوص طرح مطالعاتی در دست اجرا است و حول طرح سبزه‌میدان شکل خواهد گرفت. در خصوص کمبود وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی، اتوبوس‌ها خریداری شدند و طی زمان وارد خواهند شد. 

این مسئول اضافه کرد: ایجاد بازارچه‌های میوه و تره‌بار در ۱۰ نقطه زنجان، سومین‌محور سیاست‌گذاری است. سعی می‌شود میوه و تره‌بار با قیمت و کیفیت مناسب در شهر توزیع شود و در قیمت‌ها تعادل باشد. با ایجاد بازارچه‌ها حجم وانت بارها در شهر کمتر شود و ساماندهی خواهند شد. جانمایی زمین این پروژه صورت گرفته و بودجه آن نیز تعیین شده است. 

ناصحی‌مقدم با اشاره به اهمیت المان‌ها و مبلمان شهری، خاطرنشان کرد: زنجان در خصوص مبلمان شهری در تقطه پایینی قرار دارد و با ضعف مواجه هستیم.  شهر زنجان به سمت کلان‌شهر شدن پیش می‌رود و نیاز به ساختارهای مختص به این مسئله است‌. مبلمان شهری باید متناسب با شهر و به روز باشد. سطح تعادل در المان‌های شهری باید برقرار شود و در این راستا باید از سلیقه‌محوری و شخصی شدن خارج شویم و  تخصصی‌تر و با دانش عمل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha