به گزارش ایسنا به نقل از تحلیل داده، بسیاری از شرکتهای طراحی سایت درآمدی میلیاردی از اجرای این استارتاپها (نه مشارکت در آنها) به دست میآورند.
درآمد طراحی سایت:
درآمد پروژهای: درآمد طراح سایت با توجه به میزان معروفیت و طراحی و سوابق کاری، متفاوت است به نحوی که راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی از 45 میلیون تومان تا 5 میلیارد تومان قیمت دارد. این قیمت بسته به امکانات و ساختار و میزان قابلیتهای راهانداز آن متفاوت است و هیچ تعرفه مشخصی ندارد.
درآمد استخدامی داخل کشور: حقوق یک طراح سایت از حداقل 5 میلیون تومان در ماه شروع میشود که با میانگین حقوق 8.5 میلیون تا 13 میلیون ممکن است، برسد. میانگین حقوق برنامهنویسان ارشد طراح سایت 21 میلیون هست که حداکثر تا 45 میلیون در ماه هم حقوقشان میرسد.
برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟
مهمترین مسأله برای طراح سایت شدن داشتن یک نقشه راه مشخص و هدایتگری دلسوز، امین و مسلط به تواناییهای علمی میباشد. یادگیری به صورت سعی و خطا بدون داشتن نقشههای از قبل موجب اتلاف وقت و انرژی و در نهایت دلسردی شما میشود.
آموزشگاه برنامهنویسی تحلیل داده با بیش از 23 سال سابقه تخصصی در حوزه آموزش برنامهنویسی با بهرهگیری از برترین متخصصان و مشاوران علمی به عنوان بهترین هدایتگر شما تا رسیدن به موفقیت در کنار شما است. کافی است اسم آموزشگاه تحلیل داده را جستجو نمایید تا مشاوره رایگان دریافت کنید.
برای آموزش طراحی سایت به چه چیزهایی نیز دارید؟
- آشنایی با مقدمات برنامهنویسی، الگوریتم و فلوچارت: از آنجا که طراحی سایت وابستگی زیادی به برنامهنویسی و اصول آن دارد تسلط بر برنامهنویسی مقدماتی از پیش نیازهای این دوره است. برای آشنایی دوره آموزش مبانی برنامهنویسی کافیست سرفصلهای آن را با دقت مشاهده نمایید.
- یادگیری طراحی سایت: دوره آموزش طراحی سایت 100درصد عملی و پروژهمحور است و صفحه حرفهای سایت دیجیکالا به صورت کامل در آن طراحی میشود و فارغالتحصیلان این دوره برای اجرای پروژههای واقعی آمادگی لازم را خواهند داشت. جهت اطمینان کافی است از اینستاگرام تحلیل داده @tahlildadeh دیدن نمایید و نظرات دانشجویان قبلی را مشاهده کنید.
مفهوم فرانتاند و بکاند در طراح سایت
فرانتاند کار که معمولاً به یکی از کتابخانه React یا فریم ورکی مثل Angular تسلط دارد، فقط وظیفه ساخت فرمها، طراحی فرآیندهای پوسته نرمافزار و یا به زبان سادهتر آنچه که شما از سایت میبینید را برعهده دارد اما سایت تنها پوسته نیست. بسیاری از فرآیندها همچون لاگین، اعتبارسنجی (تعیین سطوح دسترسی کاربران)، ذخیره و بازیابی اطلاعات، جستجو، ساخت گزارشات از عملکرد سامانه سایت و... به تخصص دیگری به نام بکاند کار سپرده شد. حال دیگر برای ساخت یک وب اپلیکیشن به یک انسان با چند تخصص نیاز نداریم و هر متخصصی صرفاً در زمینه مورد علاقه خود (بکاند یا فرانتاند) عمل مینماید. به شخصی که به طور همزمان تسلط کافی به برنامهنویسی بکاند و فرانتاند دارد فول استک میگویند.
نقشهایی که در طراحی یک سایت حرفهای، وظیفه بر عهده دارند:
- UI/UX Designer: وظیفه این نقش عبارتند از طراحی رنگبندی، طراحی چیدمان عناصر، انتخاب تصاویر و آیکونها، انتخاب فونت مناسب، انتخاب سایز مناسب برای هر یک از بخشها و ترکیب جانمایی آنها و یا به عبارت سادهتر هویت گرافیکی سایت مجموعه بر عهده این نقش میباشد.
- Web Designer: تخصصهای HTML ،CSS ،JavaScript و همچنین کارکرد با کتابخانههای jQuery و Bootstrap را دارد و قادر به طراحی میباشد. لازم به ذکر است تخصصهای جاوااسکرپیت و جی کوئری زیرمجموعه برنامهنویسی میباشد و لازم است که برای آنها برنامهنویسی را یاد بگیرید. این نقش در طراحی سایت فقط قابلیت طراحی صفحات استاتیک را دارد.
- FrontEnd Developer: وظیفه طراحی فرمها، ساخت پوسته نرمافزار را معمولاً با یکی از کتابخانههای معروف مثل React یا فریم ورکهای جامع مثل انگولار برعهده دارد پیش نیاز شرکت در دوره طراحی سایت و فرانتاند تسلط به جاوااسکرپیت میباشد.
- Developer BackEnd: تخصص بکاند یک تخصص حرفهای و بسیار مهم در طراحی سایت است و معمولاً با یکی از زبانهای برنامهنویسی مثل سی شارپ، جاوا یا پایتون انجام میشود. برنامهنویسی بکاند قابلیت تعامل بازدیدکننده سایت و صفحات سایت شامل طراحی بانک اطلاعاتی، ساخت فرم جستجو، امکان ثبت نام، پروفایل کاربری و ... بر عهده دارد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات