• سه‌شنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402021206805

معاون استانداری فارس:

زمین اطراف موزه تاریخ طبیعی شیراز نباید تفکیک و تصرف شود

زمین اطراف موزه تاریخ طبیعی شیراز نباید تفکیک و تصرف شود

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس با بیان اینکه موزه تاریخ طبیعی در اختیار دانشگاه شیراز قرار دارد، خاطرنشان کرد که نباید اجازه تصرف و تفکیک زمین اطراف این موزه را داد.

محمد فرخ‌زاده در دیدار با شورای پژوهشی موزه تاریخ طبیعی شیراز، با اشاره به قدمت و اهمیت این مکان ارزشمند، عنوان کرد: جایگاه آموزشی و گردشگری موزه‌های تاریخ طبیعی در جهان تثبیت شده است و باید برای حفظ این داشته تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری فارس، فرخ‌زاده به مصوبه شورای ششم شیراز در نخستین سال فعالیت آن اشاره و اضافه کرد: با تلاش‌های انجام شده در آن زمان، مصوب شد که زمین موزه تاریخ طبیعی برای این مجموعه حفظ شده و هیچگونه تفکیکی به نفع هیچ دستگاه یا مجموعه‌ای انجام نشود.

معاون استانداری فارس با انتقاد از تلاش‌هایی که برای تصرف و تفکیک زمین‌های پیرامون مجموعه موزه انجام می‌شود، گفت: بهتر است هر یک از ما در هر جایگاهی که هستیم برای توسعه چنین مکان‌هایی اقدام و تلاش کنیم و به فکر منافع کوتاه مدتی که با حذف این موزه به دست می‌آید نباشیم.

قائم مقام استاندار فارس در شورای توسعه گردشگری با بیان اینکه موزه تاریخ طبیعی در اختیار دانشگاه شیراز است، بر لزوم هماهنگی های بیشتر با دانشگاه برای جلوگیری از هر گونه تفکیک یا تصرف زمین های مجموعه تاکید کرد.

فرخ‌زاده همچنین به نکاتی برای تقویت جایگاه و اثر بخشی موزه تاریخ طبیعی اشاره و خاطرنشان کرد: دانشگاه شیراز باید با بهره گرفتن از دانشجویان توانمند در رشته های مرتبط طرح جامع موزه های استان را تدوین کند.

به اعتقاد او؛ انجام این کار زمینه تعیین تکلیف شدن همه موزه ها در استان را فراهم و این امکان را ایجاد می کند که بهتر از قبل بتوانیم از ظرفیت های موجود قانونی و ملی برای موزه ها به ویژه موزه تاریخ طبیعی استفاده کنیم.

معاون استاندار فارس فارس خاطرنشان کرد: موزه تاریخ طبیعی نیازمند توجه بیشتری به نوآوری و خلاقیت و برگزاری رویداد های مختلف دارد که در حال حاضر کمبود آن احساس می شود.

فرخ زاده همچنین وجود یک مدل اقتصادی برای فعالیت ها و مدیریت مجموعه موزه تاریخ طبیعی را ضروری دانست و گفت: برنامه ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد که علاوه بر خلاقیت و نوآوری، کسب درآمد نیز مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha