ابوالفضل رفیعی شامگاه روز گذشته (۱۱ اردیبهشتماه) در جلسه سازمانهای مردمنهاد استان زنجان، با اشاره به اهمیت مردمیسازی امور، اظهار کرد: توانمندسازی جامعه هدف کمککار در خصوص رشد اقتصادی، کاهش آسیبهای اجتماعی و ... است.
وی افزود: سمنهایی که در حیطه اقتصادی و اجتماعی فعالیت دارند رضایتمندی در مردم را ایجاد میکنند. کسانی که در مسیر رشد و توسعه جامعه گام برمیدارند، کار جهادی میکنند و اقدامات آنها قابل تقدیر است.
رفیعی با بیان اینکه سمنها فعالیت خود را در موضوعات مختلف خصوصا در حیطه کاهش آسیبهای اجتماعی، افزایش دهند، تصریح کرد: استان زنجان در خصوص خیریهها، سمنهای فعال و گروههای جهادی، استان شاخصی است.
این مسئول ادامه داد: سمنها باری از دوش دولت برمیدارند و دولت نیز وظیفه دارد که آنها را هدایت و حمایت کند و بر فعالیت سمنها نظارت داشته باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه دستگاهها در حوزه سمنها، خیریهها و گروههای جهادی نقش محوری دارند، اذعان کرد: سمنهایی که فعال هستند شناسایی خواهند شد و در تسهیلگری و توانمندسازی آنها با اولویتهایی که دولت دارد وقت بیشتری صرف خواهد شد و هدفمندتر مدیریت میشوند.
رفیعی با اشاره به مبحث جمعیت و جوانی جمعیت، تشریح کرد: یکی از چالشهای جدی کشور، جمعیت است که در آیندهای نزدیک پیشبینی میشود که در این خصوص با بحران روبهرو شویم. کسانی که در این حوزه فعالیت دارند تلاش بیشتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه جوانی جمعیت و اقدامات در این حوزه نیاز به فرهنگسازی و تلاشهای جدیتری دارد، عنوان کرد: در خصوص فرزندآوری و جوانی جمعیت باید حمایتهای بیشتری صورت گیرد. مشکلات اقتصادی نباید مانع فرزندآوری شود، علاقه به فرزند کمتر در کشورهایی که مشکل اقتصادی ندارند نیز مشاهده میشود و نشان میدهد که این بحران تنها در مشکلات اقتصادی ریشه ندارد و در این خصوص مشکل اقتصادی مسئله اول نیست.
رفیعی در ادامه با اشاره به اهمیت مقابله همه جانبه با فساد، بیان کرد: باید نظارت مناسب در حوزههای مختلف صورت گیرد. ارتقای سلامت جامعه مسئله حائز اهمیتی است و همه جامعه باید برای آن دغدغهمند باشند.
در ادامه جلسه مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان، با بیان اینکه کارها را باید طبق سیستم، قانون و تفاهمنامهها انجام داد تا نتایج مطلوبی داشته باشد و سمنها نیز به این مسئله توجه داشته باشند، ادامه داد: سمنها کارها را عاشقانه و دلسوزانه پیش میبرند و این کار قابل تقدیر است.
حسین نجفی با اشاره به اینکه از سمنها حمایت میشود، یادآور شد: با توجه به اهمیت کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، هر سمنی که در خصوص آسیبهای اجتماعی وجود دارد و کار تخصصی در این حیطه انجام میدهد، از فعالیت آن حمایت میشود.
وی با اشاره به اهمیت توانمندسازی بانوان، بیان کرد: بخشی از توانمندسازی بازگشت به زندگی است. حائز اهمیت اینکه شوق زندگی افزایش داده شده و بانوان را به سمت توانمندیهای اجتماعی و روانی که دارا هستند سوق دهیم؛ باید یک بازآفرینی و بازپروری همه جانبه اتفاق بیافتد و در این حوزه همه توجه روی شغل نباشد و در کنار شغل به نیازهای دیگری نیز توجه شود.
در ادامه مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری زنجان، اضافه کرد: کمک سمنها و کمکهای مردم است که به دولت یاری میرساند.
سیدهفائزه موسوی با بیان اینکه جوانی جمعیت و تحکیم بنیاد خانواده، دغدغه مهمی است، خاطرنشان کرد: از کسانی که دارای فرزند دوقلو یا چندقلو هستند، حمایتهایی صورت میگیرد و این حمایتها شامل کسانی خواهد شد که فرزند آنها از آبان ۱۴۰۱ متولد شدند. لازم است که به مسئله جمعیت به طور جدی توجه شود.
انتهای پیام
نظرات