سرهنگ سیدشمسالدین موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به شخصیت برجسته سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: سردار دلها، فردی خودساخته بود که در دامان والدینی پرهیزگار و آگاه به حلال و حرام پرورش یافت و با لقمه حلال رشد کرد.
وی افزود: شهید سلیمانی از دوران کودکی کار کردن را آغاز کرد و در این مسیر، با افرادی آشنا شد که نقش مهمی در تعیین مسیر اجتماعی و فردی او ایفا کردند. وی پس از انقلاب، وارد بسیج و سپاه شد و به فردی وطنپرست، خانوادهدوست و تابع ولایت و اسلام تبدیل شد.
موسوی تصریح کرد: سردار سلیمانی پس از پیوستن به سپاه، فعالیتهای انقلابی و اجتماعی خود را آغاز کرد و به دلیل توانمندیهای ویژهاش، بهسرعت شناخته شد؛ تا جایی که به عنوان فرماندهی لشکر ثارالله کرمان منصوب شد. در جریان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، در بسیاری از عملیاتهای نظامی شرکت کرد و همواره پیروز میدان بود.
او با اشاره به ویژگیهای شخصیتی سردار سلیمانی، تأکید کرد: تابعیت محض از ولایت، عشق به اهل بیت (ع) و احترام به سلسلهمراتب فرماندهی، از او شخصیتی منعطف و مردمی ساخته بود. او همواره حامی محرومان و خانوادههای شهدا بود و در هرج ا که حضور داشت، سرکشی به این ولینعمتان جامعه را در برنامه خود قرار میداد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان افزود: سردار سلیمانی خود را سرباز وطن و ولایت میدانست و این افتخار را حتی در وصیتنامهاش نیز ذکر کرده بود که روی سنگ مزارش عبارت «سرباز وطن» حک شود.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی الگویی بیبدیل در وطنپرستی است، گفت: وی از نخستین افرادی بود که به سپاه پیوست و در همه حوزهها نقشآفرینی کرد. از آغاز خدمت تا لحظه شهادت، وطنپرستی خود را بهصورت عملی نشان داد و ثابت کرد که ایران حتی در سختترین شرایط جنگ، با چنین سربازانی یک وجب از خاک خود را از دست نمیدهد.
موسوی خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی، نماد مقاومت، وفاداری و خدمت به مردم است و باید برای همه ما الگو و سرمشق باشد.
انتهای پیام
نظرات