• چهارشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۵:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402021206689
  • خبرنگار : 71594

دهقانی: با بها دادن به احزاب مختلف، خطاها به پای کلیت نظام نوشته نمی‌شود

دهقانی: با بها دادن به احزاب مختلف، خطاها به پای کلیت نظام نوشته نمی‌شود

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اگر به سلائق و احزاب مختلف بها داده شود و مسئولیت اجرایی کشور را به آنها بسپاریم، هم مشارکت در انتخابات بالا می رود و مردم احساس می کنند که نظرشان در مسائل سیاسی کشور اعمال می شود و هم اینکه اشتباهات و خطاهایی که اتفاق می افتد به پای کلیت نظام نوشته نمی شود.

الله وردی دهقانی در گفت و گو با ایسنا در خصوص تأکید رهبری بر ایجاد مشارکت بالا در انتخابات پیش رو، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در دیداری که با مسئولان نظام داشتند نکات مهمی را مطرح کردند که یکی از مباحث اصلی ایشان بحث اقتصادی و همچنین تحقق شعار «رشد تولید و مهار تورم» بود.

وی با بیان اینکه رهبری در بسیاری از زمینه ها و در راستای مشکلات اقتصادی راهگشا صحبت کردند و چندین نکته مهم در این زمینه فرمودند، یادآور شد: یکی از این نکات مبارزه با دلارهای تلگرامی و منشأ آنها و پایان دادن به سیادت دلار و ارزهای خارجی در اقتصاد کشور و بها دادن به پول ملی و حفظ ارزش پول ملی بود. همچنین ایشان در صحبت های خود در دیدار با اقشار مختلف و مسئولین به مسائل فسادآمیز و فسادگونه ای که وجود دارد اشاره کردند و موضوع مبارزه با فساد را مورد تأکید قرار دادند و فساد را به اژدهایی هفت سر توصیف کردند که مبارزه با آن سخت است.

می توان با وجود سلائق مختلف در کنار هم مهربانانه زندگی کرد

نماینده مردم ورزقان در عین حال خاطرنشان کرد: از موضوعات دیگری که مقام معظم رهبری در صحبت های اخیرشان مطرح کردند بحث حمایت از تولید داخلی و کریدور شمال- جنوب بود که مسئولان باید به آن توجه کنند. همچنین مواردی مانند ایفای تعهد توسط شرکت های بزرگ معدنی، صنعتی و تعهدات بزرگی که بر عهده دارند اما آن را انجام نمی دهند از جمله موارد دیگری بود که ایشان مد نظر قرار دادند و در توصیه های بعدی شان نیز توصیه فرمودند که می توان با وجود سلائق مختلف در کنار هم مهربانانه زندگی کرد.

مردم باید خروجی کار مجلس را ببینند تا متوجه شوند رأیشان چه تأثیری داشته است

دهقانی با تأکید بر اینکه ما باید همه موضوعاتی که رهبری به آن اشاره داشتند را مد نظر قرار دهیم، اظهار کرد: هر یک از قوا باید کارکرد خاص خود را داشته باشد. به عنوان مثال با توجه به اینکه امسال سال انتخابات است، مجلس باید خروجی داشته باشد و مردم این خروجی را درک کرده و به عینه ببینند که رأیشان چه تأثیری در روند اجرایی، تقنینی و نظارتی کشور دارد و آیا رأی گذشته آنها تأثیری داشته که امسال هم باز بیایند و در انتخابات شرکت کنند.

وی عنوان کرد: اگر می خواهیم مردم را به میدان بیاوریم تا در صحنه باشند بزرگترین سرمایه این است که ما اعتماد آنها را داشته باشیم و مردم بدانند و ببینند که رأیشان در سرنوشتشان تأثیر دارد. همچنین آنها باید ببینند نمایندگانی که به مجلس می فرستند آزادند و از طرف دولت و سایر قوا تحت فشار نیستند و حتی رسانه ها و جاهای دیگر می توانند تأثیرگذار باشند که نظرات مردم در تصمیم گیری ها لحاظ می شود و بدانند در بحران های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی که در کشور ایجاد می شود می توانند در خصوص عملکرد دولت و وزارتخانه ها نقشی ایفا کنند.

اگر نمایندگان مجلس دچار محافظه کاری شوند، به اعتماد مردم آسیب می‌رسد

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه تأکید کرد: در چنین شرایطی باید به سلائق مختلف فضا داده شود تا همه بیایند و مشارکت کنند، چراکه اگر این فضا را باز کنیم فرمایش رهبری محقق می شود و آنچه که مقام معظم رهبری مد نظرشان است اتفاق خواهد افتاد. اگر ما نمایندگان مجلس هم دچار محافظه کاری شویم و خط مشی‌هایی که مقام معظم رهبری فرمودند را مد نظر قرار ندهیم و هر کسی تفاسیر مختلف از فرمایشات ایشان داشته باشد و به نفع خود مصادره به مطلوب کند، به اعتماد مردم آسیب وارد خواهد شد.

نبود احزاب قدرتمند یکی از ضعف‌های سیاسی کشور است

دهقانی در خصوص نقش احزاب در افزایش مشارکت مردم تصریح کرد: متأسفانه یکی از ضعف های سیاسی در کشور ما نبود احزاب قدرتمند و برنامه دار است چراکه برنامه و وظیفه احزاب باید این باشد که برای اداره سیاسی، اقتصادی، صنعتی و اجرایی کشور برنامه ارائه کنند و بر اجرای برنامه هایشان توسط مردم و نهادهای نظارتی باید نظارت شود تا این برنامه ها اجرا شود و در صورت عدم اجرای آنها باید کلیت دولت پاسخگو باشند.

وی افزود: اگر به سلائق مختلف و احزاب بها داده و به عبارتی آنها را فربه کنیم و مسئولیت اجرایی کشور را به احزاب بسپاریم تا برنامه بدهند و پاسخگو باشند، در چنین شرایطی هم مشارکت بالا می رود و مردم احساس می کنند که نظرشان در اجرائیات و مسائل سیاسی کشور اعمال می شود و هم اینکه اشتباهات و خطاهایی که اتفاق می افتد به پای کلیت نظام نوشته نمی شود.

شورای نگهبان همیشه به طیف‌های مختلف صلاحیت داده است

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص ضرورت سعه صدر شورای نگهبان برای حضور علائق و سلائق مختلف در انتخابات آینده بیان کرد: شورای نگهبان تاکنون به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کرده اند و ملاحظات ایشان را همیشه اعمال کرده اند و قطعا معنی این حرف هم این نخواهد بود که شورای نگهبان به نمایندگان کشورهای مخالف و معاند نظام یا کسانی که سوابق سوئی در مسائل سیاسی، اقتصادی و مدیریتی دارند میدان بدهد و حتما فضا را برای آنها باز کند، چراکه این روند در هیچ جامعه ای مطلوب نیست و اجازه داده نمی شود.

نماینده مردم ورزقان در پایان گفت: قطعا شورای نگهبان فرمایشات مقام معظم رهبری را مد نظر قرار می دهند و به افراد با سلائق مختلف که این توانمندی ها را دارند فضا خواهد داد، چراکه اینگونه نبوده که شورای نگهبان یک طیف را صلاحیت بدهد و به طیف دیگری صلاحیت ندهد و همیشه اینگونه بوده و قطعا در آینده نیز همین گونه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha