به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در دومین رویداد شکوفا با بیان اینکه ۱۲ درصد مدیران عامل شرکتهای دانشبنیان بانوان و ۲ برابر آن عضو هیئت مدیره شرکتهای دانشبنیان هستند، گفت: ممکن است تعدادی از بانوان نتوانند در پستهایی چون مدیر عامل یک شرکت فعالیت کنند، چراکه جایگاه مدیریت ممکن است چالشهایی داشته باشد که با روحیات بانوان متضاد باشد.
دهقانی فیروزآبادی، پرورش را یکی از ویژگیهای خوب بانوان دانست و یادآور شد: بانوان از روحیهای خاص برخوردارند که حوصله زیادی دارند و خسته نمیشوند؛ به همین دلیل است که اکثر ایدهها زمانی که در اختیار بانوان قرار میگیرد، به نتیجه می رسد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری با اشاره به اهمیت مالکیت فکری، خاطر نشان کرد: یکی از موضوعات جدی مالکیت فکری، مالکیت فناوری است و اگر مالکیت فکری در کشور مورد بیتوجهی قرار گیرد، زحمات ما به هدر میرود.
وی مالکیت فکری را سنگبنای شکل گرفتن هر شرکت دانشبنیان دانست و گفت: در دنیا بالای ۹۰ درصد مالکیت فنی شرکتهای دانشبنیان، تولیدات فکری آنها است و بانوان توانمندی بیشتری در پرورش ایدهها و توسعه فناوریها دارند.
دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه باید زیرساختهای مالکیت فکری در برنامه هفتم توسعه پیگیری شود، اضافه کرد: در این راستا ما در برنامه هفتم توسعه این موضوع را به صورت جدی پیگیری کردهایم.
وی ادامه داد: در این راستا در کمیسیون اقتصادی مجلس طرحی ارائه شده تا موضوع مالکیت فکری از جنس مالکیت ثبت پتنت و فناوری مورد بررسی قرار گیرد. از این طریق صاحبان مالکیت فکری میتوانند از مزایای طرح خود بهرهمند شوند.
انتهای پیام
نظرات