پوریا علی مردانی در گفتوگو با ایسنا در مورد برگزاری ستاد اربعین در سازمان پایانهها اظهار کرد: سازمان پایانهها در دو مناسبت پیک کاری دارد که یکی از آنها سفرهای نوروزی و دیگری سفر به عتبات عالیات در مراسم اربعین است.
وی با بیان اینکه پس از گذراندن پیک سفرهای نوروزی ستاد اربعین در سازمان پایانهها تشکیل شده است تا بتوانیم نسبت به پوشش این مهم اقدامات مناسب را انجام دهیم، تصریح کرد: در دوران اربعین روزانه ۴۰ الی ۵۰ هزار نفر از طریق پایانههای شهر تهران به مرزهای کشور برای شرکت در مراسم اربعین از طریق پایانهها اعزام میشوند.
علی مردانی با بیان اینکه ضمن آسیبشناسی اقدامات سالهای گذشته در نظر داریم که امکانات و زیرساختهای لازم را برای سفر بهتر و آسانتر زائران تقویت کنیم، گفت: همچنین بحث برنامههای فرهنگی با کمک دستگاههای همکار و همچنین افزایش رفاه حال مسافران با کمک سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل سازمان پایانهها با بیان اینکه پایانههای جنوب و غرب به عنوان اصلیترین پایانههای انتقال زائران تحت عنوان عمود صفر شهرت دارند چراکه به نوعی شروع حرکت زائران از این پایانهها خواهد بود، اظهار کرد: با توجه به گرمی هوا در کشور عراق در زمان راهپیمایی اربعین پیشبینی میشود که به اندازه زائران سال گذشته میزبان زائران حسینی باشیم.
وی با تاکید بر اینکه از میان زائران ایرانی حاضر در مراسم پیادهروی اربعین حدود ۳۰ درصد از شهر تهران هستند و از این میان بیش از ۲۵ درصد از زائران تهرانی از حمل و نقل عمومی برای سفر به عتبات استفاده میکنند، ادامه داد: پیشبینی میشود که در مدت ۱۰ روز مراسم اربعین حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰هزار تهرانی از طریق پایانهها به سمت مرزها اعزام شوند.
مردانی اضافه کرد: برنامه ریزیهای اولیه برای تقویت زیرساختها، منظم سازی حرکت اتوبوسها، اطلاع رسانی به موقع از طریق رسانهها و مدیریت تراکم در پایانههای غرب و جنوب در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات