محمد مظلوم پناه در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه اگر میخواهیم در راستای کاهش بحرانهای زیستمحیطی قدم برداریم ارائه آموزشهای محیطزیستی باید از کودکی انجام شود، خاطرنشان کرد: همزمان با هفته زمین پاک طرح آموزشی «یک ساعت با محیطبان» در شهرستان زاوه برگزار شد.
وی افزایش سواد محیطزیستی را با آموزش از دوره ابتدایی بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: باید مقوله آموزش و فرهنگسازی در حفاظت از محیطزیست بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
رئیس نمایندگی حفاظت محیطزیست زاوه در همین خصوص اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ حفظ و صیانت از محیطزیست در بین شهروندان، به خصوص دانش آموزان که میتوانند به عنوان سفیران محیطزیست باشند، طرح آموزشی یک ساعت با محیطبان همزمان با هفته زمین پاک برگزار شد.
وی افزود: این طرح آموزشی در دبستان پسرانه شهید مصطفی خمینی(ره) شهر دولتآباد با حضور حدود ۱۰۰ نفر از دانش آموزان برگزار شد.
مظلوم پناه با بیان اینکه برگزاری دورههای آموزشی در حل مشکلات زیستمحیطی نقش بسیار تأثیرگذاری دارد، گفت: آموزش و پرورش بهترین بستر برای گسترش و نشر فرهنگ زیستمحیطی است.
وی عنوان کرد: دانش آموزان با انتقال مفاهیم زیستمحیطی به خانوادهها نقش تأثیرگذاری در حفاظت از محیطزیست دارند.
رئیس نمایندگی حفاظت محیطزیست زاوه افزود: در این طرح زیستمحیطی دانش آموزان ضمن آشنایی با وظیفه یک محیطبان با موضوعاتی همچون مدیریت زباله، صرفهجویی در مصرف منابع و همچنین ارزشهای حیاتوحش و تنوع زیستی تا حدودی آشنا شدند.
وی با بیان اینکه هفته زمین پاک امسال با شعار سرمایهگذاری در زمین، توسعه بازیافت و بهرهوری سبز نامگذاری شده است، ادامه داد: در حال حاضر پسماند به عنوان یکی از مهمترین مشکلات و معضلات زیستمحیطی این شهرستان به شمار میرود.
مظلوم پناه خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه روزانه بین ۸ تا ۱۰ تن زباله در شهرستان زاوه تولید میشود ولی تنها زبالهگاه این شهرستان استاندارد نیست.
رئیس نمایندگی حفاظت محیطزیست زاوه با اشاره به اینکه ۹۰ درصد جامعه هدف آموزشهای محیطزیستی دانشآموزان هستند، اظهار کرد: اهمیت به محیطزیست باید از کودکی آموزش داده شود.
انتهای پیام
نظرات