محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه، امروز(پنجم اردیبهشت) در نشست بررسی طرح یادمان شهدای مرصاد، با اشاره به ظرفیتهای استان کرمانشاه در حوزه گردشگری دفاع مقدس، اظهار کرد: عملیات افتخار آمیز مرصاد همچون نگینی در تاریخ کرمانشاه میدرخشد، با این حال متاسفانه با همه تلاشهای انجام شده در گذشته، وضعیت کنونی یادمان مرصاد مناسب و برازنده نیست.
وی با بیان اینکه یادمان مرصاد می تواند به میزان چهار تا پنج برابر فعلی توسعه پیدا کرده و به یک پایگاه ملی و بین المللی تبدیل شود، تاکید کرد: مرصاد می تواند قله افتخارات دفاع مقدس کرمانشاه باشد و باید از این ظرفیت مهم برای معرفی استان کرمانشاه و رشادت های مردم این استان در دوران دفاع مقدس استفاده کنیم.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: باید برای مرصاد یک دورخیز در سطح ملی و بین المللی داشته باشیم تا با کلیدواژه مرصاد بتوانیم مجموعهای از گردهماییها، جشنواره ها و مسابقات مختلف فرهنگی، ادبی و ورزشی را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: در تهیه طرح توسعه یادمان مرصاد باید بخش های ویژه ای مثل بمباران های کرمانشاه، سرداران استان، شهدای زن، کودک و نوجوان استان و ... دیده شود تا بازدیدکنندگان از یادمان مرصاد با کرمانشاه و ظرفیت های فوق العاده دفاع مقدسی این استان آشنا شوند.
صحرایی تاکید کرد: می توانیم با اجرای طرح توسعه یادمان مرصاد علاوه بر اینکه مرصاد را به همگان بشناسانیم، از ظرفیت مهم این یادمان برای معرفی کرمانشاه در ابعاد ملی و بینالمللی استفاده کنیم.
وی در ادامه به مجموعه حفظ آثار استان کرمانشاه ماموریت داد تا با فراخوان به ادارات و نهادهایی مثل ارشاد، حوزه هنری و ... برای طراح برتر طرح جامع توسعه یادمان مرصاد جوائز نفیسی در نظر بگیرند.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه سپس با اعلام آمادگی برای حمایت همه جانبه از اجرای طرح توسعه یادمان مرصاد، گفت: حاضریم برای این پروژه هرچقدر اعتبار لازم باشد، اختصاص دهیم. ضمن اینکه از خارج از استان هم می توانیم برای پروژه اعتبار جذب کنیم.
یادمان مرصاد باید ویژه دیده شود
سردار مسعود قنبری جانشین سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه مرصاد پیشانی جبهه های استان کرمانشاه به شمار میرود، گفت: یادمان مرصاد باید ویژه دیده شود.
وی با بیان اینکه همه ساله در ویژه برنامه سالروز عملیات افتخار آفرین مرصاد و روز ملی کرمانشاه (پنجم مرداد) شاهد حضور جمعیت قابل توجهی در یادمان مرصاد هستیم، گفت: فضای موجود در یادمان مرصاد در شان این عملیات مهم نیست.
قنبری ادامه داد: یادمان مرصاد به فضاسازی فرهنگی نیز احتیاج دارد تا افرادی که در قالب کاروان های راهیان نور و یا به صورت فردی و خانوادگی از این یادمان بازدید می کنند، حال و هوای معنوی دوران دفاع مقدس را تجربه کنند.
وی سپس با اشاره به در نظر گرفته شدن ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آغاز عملیات آماده سازی یادمان برای برگزاری ویژه برنامه سالروز عملیات مرصاد و روز ملی کرمانشاه در مرداد امسال، گفت: از ظرفیت بخشهای مختلف سپاه از جمله بسیج سازندگی برای سروسامان دادن به وضعیت فعلی یادمان مرصاد استفاده می کنیم، اما برای تسریع در روند کار به پشتیبانی دیگر نهادها هم نیاز داریم.
وی در ادامه با اشاره به حل مشکل تامین آب یادمان مرصاد، گفت: در سنوات گذشته در زمان برگزاری ویژه برنامه سالروز عملیات مرصاد با مشکل تامین آب مواجه بودیم که با نصب یک منبع ۱۵۰ هزار مترمکعبی مشکل تامین آب این مجموعه مرتفع شده است.
سردار بهروز خوشبخت مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به در برنامه بودن اجرای طرح نظام آراستگی تصاویر شهدای عملیات مرصاد در محل یادمان، گفت: بر اساس مستندات قریب ۵۰۰ نفر در جریان عملیات مرصاد در این منطقه به شهادت رسیده اند که بنا داریم عکس همه این شهدا را در محل یادمان نصب کرده و به بازدیدکنندگان معرفی کنیم.
خوشبخت همچمنین حل مشکلات مرتبط با ابنیه یادمان و موزه فرهنگی مرصاد، ایجاد روشنایی مناسب در محدوده یادمان مرصاد، نصب علائم راهنمایی و رانندگی، ایجاد بستر اینترنت پرسرعت و توسعه فضای یادمان را خواستار شد.
انتهای پیام
نظرات