محمد طاهریانمقدم در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آنچه اعلام شده در پی تماسی که با این فرد مالباخته گرفته میشود فردی اعلام مدعی داشتن تعدادی سکه عتیقه میشود که حاضر به فروش آنها است.
وی عنوان کرد: شخصی که اقدام به فروش سکهها نموده از عدم آگاهی مالباخته سوء استفاده نموده است و پس از اینکه سکهها را خریداری میکند آنها را برای فروش میبرد که میفهمد همه آنها تقلبی و از جنس مفرغ یا همان برنج هستند.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چناران بیان کرد: پس از مراجعه این فرد به اداره آگاهی شهرستان اقدام به شکایت میکند، اما فرد کلاهبردار فراری است.
وی ادامه داد: پس از بررسیهای لازم و مطالعه و کارشناسی دقیق از سوی کارشناس باستانشناسی معاونت میراث فرهنگی استان، مشخص شد که نوع جنس فلز سکهها از آلیاژ برنج و همرنگ طلا است.
طاهریانمقدم افزود: این شخص در مرحله اول حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان به فرد کلاهبردار پرداخت کرده و باقی مبلغ را هم قرار بوده بدهد که متوجه میشود تمامی آنها تقلبی هستند.
وی با بیان اینکه ۴ سال قبل هم چنین اتفاقی در شهرستان افتاده بود، گفت: متأسفانه افراد کلاهبردار از عدم آگاهی مردم به صورت پیامکی بسیار سوء استفاده میکنند و افرادی هم هستند که به دام آنها میافتند و بعضاً تمامی دارایی خود را به آنها میدهند.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چناران از شهروندان خواست؛ به هیچ عنوان به پیامکهایی که در خصوص فروش اشیاء عتیقه و آثار تاریخی برایشان میآید توجه نکنند چون همه کلاهبرداری است.
وی با بیان اینکه در بررسیها مشخص شد جعل نقش پشت و روی این ۱۵۰ سکه از روی سکههای دوره تاریخی الگوبرداری شده است، خرید و فروش آثار تاریخی را براساس قانون جرم اعلام کرد و گفت: همه ۱۵۰ سکه، جعلی و بدلی بوده و دارای هیچگونه ارزش تاریخی و فرهنگی نیستند.
انتهای پیام
نظرات