دکتر مهدی ظفریپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در طول ماه گذشته، اظهار کرد: بازدید کارشناسان دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ملایر به صورت روزانه انجام می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه به منظور تنظیم بازار مرغ های تولیدی باید سریعتر روانه بازار شوند، گفت: به همین منظور اکیپ مشترک شامل نمایندگان دامپزشکی، مدیریت جهادکشاورزی و تعزیرات حکومتی از واحدهای مرغداری بازدید داشتند.
ظفریپور بیان کرد: طی بازدید مشترک از واحدهای مرغداری در زمینه مرغ هایی که سن آنها حداکثر ۵۰ روز بوده، تذکرات لازم داده شد و این واحدها باید سریعتر مرغ را روانه بازار کنند، به همین منظور گشت های بازرسی با تنظیم صورتجلسه تذکرات و اخطارهای لازم را به متصدیان واحدها ارائه کردند.
رئیس اداره دامپزشکی ملایر در بخش دیگری مطرح کرد: با توجه به درخواست مشتری و نوع ذائقه برخی افراد، یک نفر شتر در کشتارگاه دام دشت ملایر با حضور مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه و ناظر عالیه دولتی مستقر در کشتارگاه ملایر ذبح شد.
وی یادآور شد: گوشت شتر دارای خواص بسیار است، شترها منابعی عالی برای شیر و گوشت بوده و محصولات گوشتی و لبنی از آن دارای فواید بسیار زیاد و متنوعی است، گوشت شتر دارای طبعی گرم و مزه ای شیرین است و از نظر ظاهری به گوشت گوسفند شباهت بیشتر دارد.
انتهای پیام
نظرات